Occidental Puerto Banus

Turen inkluderer:

Fly Malaga direkte t/r

1 x 1 værelses lejlighed

Morgenmad

Aftensmad

Transport t/r hotellet

Hotel beskrivelse

Hotel Occidental Puerto Banus byder på nyrenoveret lejligheder med alt indenfor gåafstand. Centrum af Puerto Banus er blot en kort gåtur fra hotellet og stranden ca. 600 meter væk. Alt er kort sagt lige udenfor døren og her kan man nyde mange aftener i den populære havn og betragte kæmpe yachts, dyre biler eller spise på en af de mange restauranter. Puerto Banus er byen for dem med penge, men der er masser for dem der ikke kaster om sig med penge. Der er både restauranter og shopping i mange prisklasser. Kan man lide en god lang gåtur, så kan man gå hele vejen langs vandet til Marbella, der er knap 8 km. og så kan man jo altid tage en taxi, når turen går den anden vej. Occidental Puerto Banus er det tidligere Pyr Marbella, der har skiftet ejere og har fået en stor renovering. Alt fremstår derfor super flot. Hotellet ligger tæt på motorvejen og der kan derfor komme støj derfra. Alle lejligheder har dog lydisolerende vinduer.

Værelser: Occidental Puerto Banus består af knap 300 lejligheder, der er fordelt på flere bygninger af 6 etager. Opholdet er i 1 værelses lejlighed. Lejligheden er godt indrettet og fremstår meget rummelig. Lejligheden er på ca. 40 m2 og har lille spiseplads, seng, sofa, tv, aircondition / varme, telefon, safetybox, badeværelse med hårtørrer samt gratis wifi. Herudover er der en lille køkkenniche - ønsker man, at have kogeplade samt køkkengrej, så skal det ønskes og der betales et gebyr for dette. Lejligheden er med møbleret terrasse.

Der kan opgraderes til Superior lejlighed - her får man en lejlighed på ca. 54 m2, hvor der også er Kaffe/the faciliteter.

Faciliteter: 24 timers reception, swimmingpool (lukket vinter), restauranter og bar. Der er mulighed for parkering

Hotel fakta

Aftand til centrum: 300 m

Afstand til stranden 600 m

Pool : Ja

Balkon/terrasse : Ja

Restaurant : Ja

Bar : Ja

Er gratis Wi-Fi inkluderet? : Ja

Hotel informationer:

Av. Rotary Internacional, s/n, 29660 Marbella

1: Occidental Puerto Banus – Langtidsrejser

Åbningstider

Mandag - Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

9:00 - 16:00
9:00 - 15:00
Efter aftale
Efter aftale

Har du spørgsmål så ring endelig til os!

Afrejsedatoer

Alle vores priser er per person v. 2 personer

København

Billund

Ålborg