Spanien

Rejs - 7 eller 14 nætter

Se destinationer
Hjem » UGEREJSER » Spanien

Rejs til Spanien i 7, 10 eller 14 nætter. Det er helt op til dig. Vi har lavet nogle forslag, så man får en fornemmelse af priserne, men alt kan forlænges eller forkortes efter ønske.

Spanien dækker over mange ting. Vi har blot udvalgt noget af det der kan tilbydes. Men som udgangspunkt, der tilbyder vi ugerejser til alle vores spanske destinationer. Det betyder ugerejser til Costa del Sol, Costa Blanca, Costa Barcelona, Mallorca, Tenerife & Gran Canaria.

Hjerting Rejser laver rigtig mange langtidsrejser og når først vores kunder har prøvet at være af sted en hel måned, så foretrækker de fleste at rejse på den måde igen. Når det er sagt, så har vi naturligvis også en masse kunder der ikke har mulighed for at holde fri en hel måned eller som ikke har mod på at forlade Danmark i så lang tid. Derfor laver vi også uge- og 14 dages rejser.

Vores korte rejser er noget vi har i perioder. Det er ofte særlige gode aftaler vi har lavet med hoteller eller flyselskaber, som har indflydelse på de rejser der er på programmet.

Vi er begyndt at have rigtigt meget med udrejse af Billund og Aarhus og til tider også Aalborg, hvilket vores jyske kunder længe har efterspurgt. Vi prøver hele tiden, at skaffe flere hoteller, flysæder og destinationer. Det er ikke altid vores hjemmeside er 100 % opdateret med alle de skønne rejser vi kan tilbyde. Husk derfor altid, at tage kontakt i os med jeres rejsedrømme.

Det meste kan lade sig gøre. Uanset om I vil rejse 5 dage, 10 dage eller 3 uger, så kan vi arrangerer det. Hjerting Rejser ønsker at tilpasse rejsen, så den passer til jeres ønsker og behov.

Åbningstider

Mandag - Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

9:00 - 16:00
9:00 - 15:00
Efter aftale
Efter aftale

Har du spørgsmål så ring endelig til os!

Se destinationer her

Costa del Sol

En ferie til Costa del Sol er en ferie med masser af solskinstimer, hvilket er gældende uanset om ...

Læs mere her

Mallorca

Mallorca er en populær destination og det er det også hos Hjerting Rejser. Vi laver rigtigt mange ugerejser ...

Læs mere her

Gran Canaria

Ugerejser til Gran Canaria er også på programmet hos Hjerting Rejser. Gran Canaria er enorm populær og særligt ...

Læs mere her

Kontakt os

Skriv til os, hvis du har nogle spørgsmål eller har brug for flere informationer.

"(skal udfyldes)" indicates required fields