Costa Calida

Langtidsrejser 21 & 28 nætter

Se destinationer

Costa Calida

Langtidsrejser 21 & 28 nætter

Se destinationer

Costa Calida

Langtidsrejser 21 & 28 nætter

Se destinationer
Hjem » LANGTIDSREJSER » Costa Calida

Langtidsrejse til Costa Calida

Costa Calida er en af de mere ukendte kyststrækninger i Spanien. Navnet på strækningen betyder “den varme kyst” og de seneste år har vores kunder efterspurgt kysten i stor stil til deres langtidsrejse. Costa Calida ligger i regionen Murcia, der er kendt for sine lange sandstrande og klippefyldte kyster samt nogle fantastiske byer, der byder på kulturelle oplevelser.

Når man tager til Costa Calida flyver man til Alicante og kyststrækningen Costa Calida er ca. 2 timer syd for Alicante. Costa Calida vælges primært af dem der søger det lokale liv, masser af natur og kultur, og mulighed for ro. Det er en oplagt destination til dem, der gerne vil gå lidt på opdagelse og have plads til fordybelse.

Det krystalklare vand og mere end 3000 solskinstimer om året, lokker ikke bare vandhunde, men også naturelskere og vandsports entusiaster til den 250 km lange kyststrækning ved middelhavet. Ved Costa Calida er alle årstider gode, takket være det specielle micro klima. Hvilket netop gør Costa Calida oplagt til en langtidsrejse. Rejser man i september og oktober, så får man det skønneste sommervejr og hele vinteren er vejret mildt og med masser af solskinstimer.

Cartagena & Murcia, er de to store byer man kan besøge ved udflugter fra kysten. Murcia, Spaniens syvende største by – med sin fantastiske katedral, museer og masser af butikker er et godt mål for en dagsudflugt. For vinelskere har Mucia også flere vinområder, hvor alle vinelskere kan prøvesmage gode lokale vine. For de historie interesserede kan nævnes den gamle flådehavn Cartagena med romersk amfiteater. Bateria de Castillitos borgen som ligner et slot fra et eventyr med de kæmpe kanoner og fantastiske udsigt. Byen Cartegena er en by fuld af historie, kunst og kultur i skøn kombination og en pragtfuld destination for alle aldre.

Kysten er kendt for sine kursteder og mudderbade. Mudderet fra lagunen anvendes i terapeutiske behandlinger, da det grundet sin sammensætning er ideelt til at absorbere giftstoffer, ligesom de naturlige mineraler i kilderne bruges i et af utallige helings processer. Der er her rig mulighed for afslapning, selvforkælelse og solbadning. Vores kunder nyder San Pedro del Pinatar, hvor man kan opleve saltmine, saltsøer, rigt fugleliv og der er adgang til Middelhavet, Mar Menor søen samt de omtalte mudderbade, hvor man har gratis adgang. Der venter derfor fantastiske oplevelser, der oplagte for de aktive og naturinteresserede.

En langtidsrejse til Costa Calida er en rejse til et anderledes og mere uopdaget Spanien. Her er lidt længere imellem tingene, mere plads, mere ro og masser af oplevelser i vente.

Åbningstider

Mandag - Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

9:00 - 16:00
9:00 - 15:00
Efter aftale
Efter aftale

Har du spørgsmål så ring endelig til os!

1: Águilas
2: La Manga
3: Los Alcazares
4: Puerto Mazarrón
5: San Pedro del Pinatar

Se destinationer her

La Manga

Langtidsrejse til La Manga La Manga er en lang tange omgivet af vand og råder over 44 km strand. ...

Læs mere her

San Pedro del Pinatar

Langtidsrejse til San Pedro del Pinatar San Pedro del Pinatar er en af Murcia kystens hoveddestinationer. Her står den ...

Læs mere her

Puerto Mazarrón

Langtidsrejse til Puerto Mazarrón Puerto Mazarrón er havnebyen til bjergbyen Mazzarrón, der er en historisk by, som er kendt ...

Læs mere her

Águilas

Langtidsrejse til Águilas Águilas er en skøn spansk by ved Costa Calida. Águilas ligger knap 2 timer syd for ...

Læs mere her

Los Alcazares

Los Alcazares Los Alcazares er fantastisk beliggende ved Mar Menor Søen. Los Alcazares byder på skønne gader og man ...

Læs mere her

Kontakt os

Skriv til os, hvis du har nogle spørgsmål eller har brug for flere informationer.

"(skal udfyldes)" indicates required fields