Gran Canaria

Rejs - 7 eller 14 nætter

Se hoteller
Hjem » UGEREJSER » Spanien » Gran Canaria

Ugerejser til Gran Canaria er også på programmet hos Hjerting Rejser. Gran Canaria er enorm populær og særligt om vinteren, hvor det er mørkt og koldt i Danmark.

Gran Canaria er først og fremmest en populær ø på grund af det varme klima, som man finder her året rundt. Øen har 60 km smukke sandstrande og på grund af den konstante varme, er det muligt at gå i vandet året rundt. Vandtemperaturen når kun ned på omkring 18 grader når det er koldest.

Gran Canarias natur skal man bestemt heller ikke glemme. Her findes både grønne dale, fugleliv og de store sandbanker, som giver mulighed for en Kamel tur i bedste afrikanske stil.

Hos Hjerting Rejser tilbyder vi rejser til hele Gran Canaria. Uanset hvilken del af øen man vil besøge, så er vi gerne behjælpelige. Vi kan nemlig tilbyde langt mere end det man ser på vores hjemmeside, der blot skal ses som en inspiration. De hoteller vi har udvalgt her på siden, er hotellet vi bruger meget eller hoteller, hvor vi har nogle særligt gode tilbud.

Rejsen kan forlænges eller forkortes efter ønske hos Hjerting Rejser. Husk derfor altid, at tage fat i os, hvis du søger noget andet end det du ser på vores hjemmeside.

De mest efterspurgte byer Playa del Ingles, Maspalomas & Puerto Rico er de byer vi har lagt væk på her. Men vi laver også ugerejser til f.eks. Las Palmas, Bahia Feliz & San Agustin.

Åbningstider

Mandag - Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

9:00 - 16:00
9:00 - 15:00
Efter aftale
Efter aftale

Har du spørgsmål så ring endelig til os!

Se hoteller her

Hotel Caserio

FLOT hotel med efterspurgt beliggenhed

Læs mere her

Kontakt os

Skriv til os, hvis du har nogle spørgsmål eller har brug for flere informationer.

"(skal udfyldes)" indicates required fields