Las Palmas

Langtidsrejser 21 & 28 nætter

Se hoteller
Hjem » LANGTIDSREJSER » Gran Canaria » Las Palmas

Las Palmas den evigt udviklende og farverige hovedby på Gran Canaria. Byen har gennemgået en fabelagtig udvikling og samtidigt har den bibeholdt sin gamle charme og oprigtighed.

Las Palmas er en storby med hvad der dertil hører. Her er butikscenter, trendy barer, et hav af spændende restauranter og et levende natteliv. Det er sådan vi kender mange storbyer, men Las Palmas har meget mere at byde på end de traditionelle storbyer. I Las Palmas finder man også hyggelige tapas barer, strandpromenade med lækre fiskerestauranter, den gamle bydel Vegueta og Catalina parken, hvor alle de lokale mødes. Herudover har Las Palmas en af de bedste strande på de kanariske øer. Stranden Las Canteras er ca. 4 km. lang og byder flot klart vand.

Et super godt valg hvis man elsker storby og samtidigt søger De Kanariske Øers skønne klima og strande, men ikke er til de klassiske turistbyer.

Åbningstider

Mandag - Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

9:00 - 16:00
9:00 - 15:00
Efter aftale
Efter aftale

Har du spørgsmål så ring endelig til os!

Se hoteller her

Apt. Catalina Park

Apt. Catalina Park er et centralt beliggende hotel med lejligheder i hjertet af Las Palmas. Hotellet er enkelt, men med gåafstand til stranden Las Canteras, shoppingområdet Mesa y lopez samt Catalina parken.

Læs mere her

Hotel Astoria

Hotel Astoria er beliggende i hjertet af skønne Las Palmas. Hotel Astoria er af ældre dato, og byder på masser af sjæl og charme, der er derfor lagt op til ro og hygge.

Læs mere her

Kontakt os

Skriv til os, hvis du har nogle spørgsmål eller har brug for flere informationer.

"(skal udfyldes)" indicates required fields