Costa Barcelona

Langtidsrejser - 21 & 28 nætter

Se destinationer
Hjem » LANGTIDSREJSER » Costa Barcelona

Costa Barcelona

Costa Barcelona er navnet på den fantastiske kyststrækningen i det nordøstlige Spanien. En strækning med nogle af Europas flotteste strande og en uimodståelig natur. Restauranter er der massere af og de byder på Gazpacho, tapas, paella m.m. som vi også kender det fra det sydligere Spanien.

Vil man gerne ud at opleve lidt og er man særligt interesseret i Barcelona, så er Costa Barcelona et fortrinligt valg til en langtidsrejse. Langs kyststrækningen finder man massere små charmerende landsbyer samt  en lang række turistbyer, nogle med et noget mere livligt natteliv end andre. Der er en lang række af nationalparker og flot natur at udforske. Derudover kan vi anbefale en tur til Figueres, Salvador Dalís fødeby eller en tur i bjergene til Montserrat med det kendte kloster og hvor man kan se den sorte Madonna. Barcelona er bestemt et besøg værd, da den rummer en fantastisk historie, skønne gader og mulighed for uendelig shopping. Rejser man i maj, juni, september eller oktober – så kan man også nyde stranden i Barcelona. En stor fordel ved Costa Barcelona, er toget der kører fra de fleste af badebyerne til storbyen Barcelona. Man kan derfor nemt opleve Barcelona under sin langtidsrejse, og dette gerne mere end en gang.

Hvilken by man skal vælge langs denne fantastisk kyst, det afhænger af de ønsker man har til langtidsrejsen. Vi er gerne behjælpelige med gode råd og inputs. Sitges der ligger syd for Barcelona er meget efterspurgt, da den ligger tæt på Barcelona og er en super charmerende badeby. Mange af vores kunder vælger Santa Susanna, der er lidt længere oppe af kysten, da man her får meget for pengene, men stadig har toget, der kører hele vejen til Barcelona. Calella er også utrolig populær. Calella var en gang en kendt party by, hvor de unge tog til. Igennem de senest år er tingene vendt rundt, og byen henvender sig nu mere til det ældre publikum.

Uanset hvilken by man vælger ved Costa Barcelona, så får man en billig langtidsrejse tæt på storbyen Barcelona. En langtidsrejse der kan bruges på et stort flot hotel eller langtidsrejse, hvor man får uendeligt mange oplevelser med hjem. Ved Costa Barcelona er den oplagte rejsetid april, maj, juni + september og oktober. Om sommeren er der meget varmt og om vinteren, kan der blive meget køligt.

Åbningstider

Mandag - Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

9:00 - 16:00
9:00 - 15:00
Efter aftale
Efter aftale

Har du spørgsmål så ring endelig til os!

1: Calella
2: Lloret de Mar
3: Santa Susanna
4: Sitges

Se destinationer her

Santa Susanna

Langtidsrejser til Santa Susanna Santa Susanna er en rolig turistby med blot 1 time til storbyen Barcelona. Stranden er ...

Læs mere her

Lloret de Mar

Langtidsrejse til Lloret de Mar På den sydlige del af Costa Brava ca 80 km fra Barcelonas Lufthavn og ...

Læs mere her

Calella

Langtidsrejse til Calella Calella er ligner en typisk badeby med strand og promenade, men det er en by der ...

Læs mere her

Sitges

Langtidsrejse til Sitges Sitges er en charmerende badeby med hyggelige stræder, farverige bygninger og masser af kultur, beliggende knap ...

Læs mere her

Kontakt os

Skriv til os, hvis du har nogle spørgsmål eller har brug for flere informationer.

"(skal udfyldes)" indicates required fields