Callao Salvaje

Langtidsrejser 21 & 28 nætter

Se hoteller
Hjem » LANGTIDSREJSER » Tenerife » Callao Salvaje

Langtidsrejse til Callao Salvaje

Callao Salvaje er en en unik og charmerende lille ferieby, beliggende ca. 10 km. fra turistområdet ved Costa Adeje & Playa de las Americas.

Callao Salvaje vælges af dem der søger en mere rolig ferieby. Callao Salvaje byder på et lille centrum, men også et super hyggeligt centrum, med nogle skønne gader. Man fornemmer hurtigt, at Callao Salvaje er tidligere fiskerby, da der hviler en helt særlig stemning over byens oprindelse og nærheden til havet.

Callao Salvaje har en hyggelig strand, hvor sandet er sort. Turen til stranden er kuperet og området i og omkring Callao Salavaje er generelt ikke for dårligt gående. Der er restauranter og butikker i Callao Salvaje, men ønsker man lidt mere liv, så kører den lokale bus til Playa de las Americas og man er ikke langt fra det mere livlige ferieliv.

Under opholdet i Callao Salvaje, der kan vi anbefale billeje. Stedet ligger skønt i forhold til, at køre på opdagelse i de nærtliggende byer og de større turistbyer. Men det er også oplagt, at tage på længere udflugter på Tenerife – f.eks. til Teide eller den skønne by Puerto de la Cruz. Der er masser af oplevelser der venter.

Åbningstider

Mandag - Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

9:00 - 16:00
9:00 - 15:00
Efter aftale
Efter aftale

Har du spørgsmål så ring endelig til os!

1: Hotel Tropical Park
2: Callao Garden

Se hoteller her

Hotel Tropical Park

Flot hotel med mange faciliteter og opvarmet swimmingpool. Ophold i lejlighed m. mad inkluderet.

Læs mere her

Callao Garden

Lejlighedshotel med mange faciliteter, 400 meter til centrum og 700 meter til stranden.

Læs mere her

Kontakt os

Skriv til os, hvis du har nogle spørgsmål eller har brug for flere informationer.

"(skal udfyldes)" indicates required fields