Ugerejser Mellieha Malta

Mellieha

Langtidsrejser 21 & 28 nætter

Se hoteller
Hjem » LANGTIDSREJSER » Malta » Mellieha

Langtidsrejse til Mellieha Bay

Mellieha Bay har den længste og mest børnevenlige strand på Malta. Af samme grund har finder man selvfølgelig et stort udvalg af hoteller, restauranter, souvenir butikker og hvad der ellers hører til i området. Alligevel er området ikke ét stort turistcenter, hvilket nok skyldes at Mellieha by ligger et
stykke fra selve stranden og at den ligger på en bakkeskråning.

Selve stranden er lidt af et tilløbsstykke. Især for børnefamilier da stranden ligger i læ, hvilket betyder at der er meget lavvandet. Der mangler heller ikke noget på stranden, hvor man har mulighed for både at leje liggestole og parasoler, få stillet sulten eller prøve kræfter med diverse vandsportsaktiviteter.

Efter en lang dag ved stranden eller på oplevelses tur rundt på Malta, er det rart at få et godt tilberedt måltid. Om det er der rig mulighed for at i Mellieha, da der findes et både stort og godt udvalg af restauranter.

Gozo er Maltas “lillesøster” og har mange af de samme ting at byde på, dog uden den store turisme og i et lidt andet tempo. Øen absolut et besøg værd og der er ikke langt til færgen når man bor ved Mellieha.

Åbningstider

Mandag - Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

9:00 - 16:00
9:00 - 15:00
Efter aftale
Efter aftale

Har du spørgsmål så ring endelig til os!

1: Seabank Resort

Se hoteller her

Seabank Resort

Super flot hotel med ALLE faciliteter. Her er All Inklusive inkluderet og hotellet ligger ved stranden.

Læs mere her

Kontakt os

Skriv til os, hvis du har nogle spørgsmål eller har brug for flere informationer.

"(skal udfyldes)" indicates required fields