Mand der sidder på en bænk i Spanien

Singlerejser 60+ Costa del Sol

Rejs 7, 14 eller 21 nætter

Se destinationer
Hjem » SINGLEREJSER 60+ » Spanien

Singlerejser til Spanien med Hjerting Rejser

Spanien er en oplagt destination for vores singlerejser 60+. Spanien er et kæmpe land, der har så uendeligt meget, at byde på. Der er fantastiske storbyer, lækre naturområder, charmerende landsbyer og masser af lækker mad.

Vi arbejder hele tiden på, at finde nye og spændende rejsemål til vores singler 60+. Tidligere har vi haft Barcelona & Katalonien på programmet og vi arbejder også på, at få en singlerejse 60+ til Costa Calida.

Faste singlerejser

Vores faste singlerejser 60 +, går til Andalusien helt i syd. Andalusien byder på fantastisk kultur, natur og gastronomiske oplevelser. Men vigtigst af alt, så er det på Costa del Sol, at vi hos Hjerting Rejser kan lave de bedste priser til vores singlerejser 60+. Udover nogle fantastiske priser i syd, så har Andalusien og Costa del Sol vejret med sig. Andalusien kan man rejse til året rundt og særligt i vintermånederne, nyder vores singler 60+ denne del af Spanien, hvor de bliver tanket op af sol og skønne oplevelser. Man skal heller ikke glemme, at nogle af de største kulturelle oplevelser, ligger gemt i Andalusien og det sydlige Spanien. F.eks. Sevilla, Granada m. Alhambra, Malaga og Gibraltar. Der er derfor masser af skønne oplevelser der venter i det sydlige Spanien.

Åbningstider

Mandag - Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

9:00 - 16:00
9:00 - 15:00
Efter aftale
Efter aftale

Har du spørgsmål så ring endelig til os!

1: Costa del Sol

Se destinationer her

Costa del Sol

Singlerejser 60+ til Costa del Sol Singlerejser 60+  til Costa del Sol. Rejs 7, 14 eller 21 nætter med ...

Læs mere her

Kontakt os

Skriv til os, hvis du har nogle spørgsmål eller har brug for flere informationer.

"(skal udfyldes)" indicates required fields