Portugal

Langtidsrejser 21 & 28 nætter

Se destinationer
Hjem » LANGTIDSREJSER » Portugal

Langtidsrejse til Portugal

Hos Hjerting Rejser tilbyder vi også langtidsrejser til Portugal. Vi bruger samme samarbejdspartnere som i Spanien og derfor er vores netværk stort og vi kan tilbyde mange hoteller samt destinationer. Flere end dem i finder her på siden. Husk derfor altid, at kontakte os, hvis der ønskes noget særligt.

Vi har valgt at koncentrer os om Portugals sydligste provins Algarve. Den ligger omgivet af en bjergkæde mod nord, Guadiana-floden mod øst og Atlanterhavet mod syd og vest med i alt 150 km. sandstrande. 300 årlige solskinsdage taler deres eget tydelige sprog: Klimaet i Algarve er mildt og behageligt med temperaturer på 16-20 grader året rundt – undtaget i maj-september, hvor der typisk er 22-29 grader varmt. Dejligt behageligt klima når man skal sammenligne med det vi har i det danske vinterhalvår.

Frisk fisk fra havet og skaldyr er udsøgt og forekommer i rigelige mængder ved Algarves kyster. De fanges af lokale fiskere og indgår i mange af de traditionelle retter. En af de mest berømte, traditionelle retter fra Algarve er ‘cataplana’, en ret, som får mundvandet til at løbe – bestående af muslinger, pølser, skinke, løg, hvidløg, hvidvin og krydderier, dampet i en kobber gryde kaldet ‘en cataplana.

Der er ingen tvivl. Portugal og Algarves kyster har en masse at byde på i den triste kolde og grå vintertid vi har i Danmark. Det er bare med at komme af sted.

Åbningstider

Mandag - Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

9:00 - 16:00
9:00 - 15:00
Efter aftale
Efter aftale

Har du spørgsmål så ring endelig til os!

1: Algarve - Albufeira

Se destinationer her

Algarve - Albufeira

Langtidsrejse til Albufeira Albufeira er en af de mest kendte og mest populærer ferie destinationer i Portugal. Feriebyen ligger ...

Læs mere her

Kontakt os

Skriv til os, hvis du har nogle spørgsmål eller har brug for flere informationer.

"(skal udfyldes)" indicates required fields