Lloret de Mar

Langtidsrejse 21 & 28 nætter

Se hoteller
Hjem » LANGTIDSREJSER » Costa Barcelona » Lloret de Mar

Langtidsrejse til Lloret de Mar

På den sydlige del af Costa Brava ca 80 km fra Barcelonas Lufthavn og ca 30 km fra Gironas Lufthavn finder man Lloret de Mar. Byen ligger perfekt og nyder godt af middelhavsklimaet og særligt forår og efteråret er gode rejsemåneder, uden for mange turister og med et vejr der ligner en god dansk sommer.

Den lille by med 34.000 indbyggere er et af de mest populære ferieområder på Costa Brava og besøges hvert år af over 1 million turister, hvilket gør den til et af de mest besøgte og populære turistmål i Europa.

De små gader i byen er fyldt med restauranter, barer, cafeer, og butikker. hvor man kan smage på de mange egnsretter samt gøre nogle fornuftige indkøb. Når man går en tur i den gamle bymidte, vil man opleve den modernistiske og charmerende arkitektur som er typisk for netop denne egn.

Byen byder på masser af strande og den længste med sine 1,5 km, tilbyder alle tænkelige facilliteter. Den allerbedste måde at opleve det skønne område er at følge en af de mange fremragende vandreruter langs kysten, hvor man bl. a. kommer forbi det kendte monument “La Dona Marinera”, hvorfra der er en fantastisk udsigt over hele stranden. Man må heller ikke gå ikke glip af en gåtur gennem Santa Clotilde med sit areal på 29.000 m2 og sine omhyggeligt designede haver.

Ønsker man at tage til Barcelona centrum, så skal man med bus og tog. Turen tager knap 2 timer. En anden mulighed er, at leje en bil. På den måde kan man udover Barcelona opleve noget af den skønne natur man finder i området.

Åbningstider

Mandag - Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

9:00 - 16:00
9:00 - 15:00
Efter aftale
Efter aftale

Har du spørgsmål så ring endelig til os!

1: Marsol
2: Costa Encantada
3: Augusta Club
4: Guitart Gold Central Park

Se hoteller her

Marsol

Flot byhotel beliggende i den gamle bydel

Læs mere her

Costa Encantada

Lækkert hotel i flotte omgivelser

Læs mere her

Augusta Club

Flot voksen hotel - tæt på centrum

Læs mere her

Kontakt os

Skriv til os, hvis du har nogle spørgsmål eller har brug for flere informationer.

"(skal udfyldes)" indicates required fields