Costa del Sol

Rejs - 7 eller 14 nætter

Se hoteller
Hjem » UGEREJSER » Spanien » Costa del Sol

En ferie til Costa del Sol er en ferie med masser af solskinstimer, hvilket er gældende uanset om du rejser sommer eller vinter. Hos Hjerting Rejser er vi eksperter i Costa del Sol, da det er vores største destination. Højsæsonen på Costa del Sol er naturligvis sommer, hvor der også er meget varmt. For os danskere er sommeren ved Costa del Sol ofte alt for varm, og samtidigt er priserne helt i top. Rejser man til Costa del Sol i foråret eller efteråret, så er priserne mere spiselige og vejret er fantastisk sommervejr. Resten af året er priserne i bund og vejret er stadig mildt og med masser af sol. Hele vinteren på Costa del Sol er t-shirt vejr.

Når man rejser til Costa del Sol, så behøver det hele ikke, at handle om sol og strand. Der er masser af andet ved Costa del Sol. Man behøver ikke tage langt væk, for oplevelserne venter lige rundt om hjørnet. Det kan være skønne bjergbyer som Mijas eller Frigiliana. Eller storbyen Malaga, der byder hyggelige gader, flotte bygningsværker, shopping og naturligvis Picasso museet. Har man mod på, at tage lidt længere på tur, så kan man tage en tur til Sevilla, Ronda, Gibraltar eller Granada med det enestående palads Alhambra. Masser af oplevelser venter ved Costa del Sol og skønne Andalusien.

Hjerting Rejser tilbyder ugerejser til alle byerne ved Costa del Sol. Vil du rejse til Torremolinos, Benalmadena, Fuengirola, Nerja, Marbella eller en anden ferieby ved Costa del Sol, så kan Hjerting Rejser hjælpe. Vi har blot udvalgt enkelte muligheder her, men vi kan tilbyde ugerejser til alle hoteller ved Costa del Sol. Ønskes flere informationer omkring de enkelte byer, så kan man læse mere under vores langtidsrejser til Costa del Sol.

Åbningstider

Mandag - Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

9:00 - 16:00
9:00 - 15:00
Efter aftale
Efter aftale

Har du spørgsmål så ring endelig til os!

Se hoteller her

Hotel El Puerto

Perfekt beliggende direkte ud til strandpromenaden - gratis WIFI - mad, vand og vin inkluderet.

Læs mere her

Sol Principe

Flot hotel - Ved strandpromenaden i Torremolinos.

Læs mere her

Fenix

Lækkert hotel - KUN FOR VOKSNE

Læs mere her

Occidental Fuengirola

Direkte ud til promenaden - tidligere Las Piramides.

Læs mere her

Sol Timor

Lejligheder direkte på promenaden - inkl. halvpension

Læs mere her

Kontakt os

Skriv til os, hvis du har nogle spørgsmål eller har brug for flere informationer.

"(skal udfyldes)" indicates required fields