Cala Millor

Langtidsrejser 21 & 28 nætter

Se hoteller
Hjem » LANGTIDSREJSER » Mallorca » Cala Millor

Langtidsrejser til Cala Millor på Mallorca

Cala Millor er beliggende på Mallorcas østkyst. Det er den største turistby på østkysten og adskilles fra sine nabobyer af grotter og bjergformationer. Byen er kendt for sin flotte lange sandstrand og det smukke hav. Langs med stranden løber den flotte strandpromenade, som er prydet med palmer og pinjetræer. Promenaden er meget besøgt er som skabt til ture langs havet. Promenaden er forholdsvis flad og gør det muligt for alle, at komme rundt til de mange restauranter, barer og lign, som man finder omkring promenaden. Flere gader i byen er bilfri heriblandt strandpromenaden, hvilket gør spadserturen ekstra hyggelig.

Den lille fiskehavn Cala Bona ligger i forlængelse af Cala Millor. Her findes en charmerende og lav bebyggelse og et roligere tempo, som vi kender det i de klasiske spanien.

På østkysten er man tæt på mange udflugtsmål. Her er mulighed, for at tage ud og se en lang række smukke bugter, men også hyggelige småbyer som Porto Cristo og de nærliggende “Dragegrotter” med deres fantastiske drypstensformationer.

Åbningstider

Mandag - Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

9:00 - 16:00
9:00 - 15:00
Efter aftale
Efter aftale

Har du spørgsmål så ring endelig til os!

1: Vista Blava
2: Iberostar Cala Millor

Se hoteller her

Vista Blava

Godt standard hotel med blot 300 meter til den fantastiske strand i Cala Millor. Her er maden inkluderet og prisen er super skarp.

Læs mere her

Iberostar Cala Millor

Direkte på stranden i skønne Cala Millor. Dette er for dem der søger ekstra forkælelse, mulighed for Spa og tæt på naturen. Mad er inkluderet.

Læs mere her

Kontakt os

Skriv til os, hvis du har nogle spørgsmål eller har brug for flere informationer.

"(skal udfyldes)" indicates required fields