Estepona

Langtidsrejser 21 & 28 nætter

Se hoteller

Langtidsrejse til Estepona

Langtidsrejser til Estepona er for dem der søger noget anderledes. Det er for dem der gerne vil drage på tur, nyde at der er længere imellem hotellerne eller for dem, der gerne vil have en billig langtidsrejse.

Estepona ligger placeret midtvejs mellem Marbella og Gibraltar. Byen er meget velholdt, og fremtidige udbygninger er grundigt planlagt for at sikre bevarelsen, af den nu, endnu bevarede spanske charme. En stor del af indbyggerne i Estepona lever fortsat af fiskeri, og fiskerihavnen er den største vest for Malaga.

Estepona er en gammel romersk by, som senere blev indtaget af maurerne. I området ses stadig mure og tårne, som der i sin tid var del af de arabiske fæstninger. Ønsker man charme og spansk intimitet, kan vi anbefale en tur i den gamle bydel. Her finder man de hyggelige gyder med vinduesgitre og de blomstrende patioer. Her er der virkelig mulighed for at nyde den spanske stemning, og dette kan gøres på et af de 2 kendte torve Plaza Doctor Arce eller Plaza de las Flores. Estepona er en skøn by, hvor man har lagt de fleste hoteller langs stranden udenfor byen og derved bevaret charmen i centrum.

Området omkring Estepona er særligt egnet til dem der søger lidt mere ro, og er for dem der selv har mod på at tage på tur. Området er virkelig oplagt hvis man lejer bil. Indenfor 15 min. køreafstand af vores hoteller finder man Marbella, Puerto Banus & Estepona. På ca. en times kørsel kan man nå Gibraltar eller Ronda, så der er virkeligt mange store oplevelser indenfor overskuelig afstand.

Har man ikke mod på billeje, så kører der naturligvis busser. Samtidigt skal man huske på, at man kan tage en taxi til en overkommelig pris.

Åbningstider

Mandag - Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

9:00 - 16:00
9:00 - 15:00
Efter aftale
Efter aftale

Har du spørgsmål så ring endelig til os!

1: Iberostar Estepona
2: OH Nice Caledonia

Se hoteller her

OH Nice Caledonia

Store juniorsuites i skønne omgivelser.

Læs mere her

Kontakt os

Skriv til os, hvis du har nogle spørgsmål eller har brug for flere informationer.

"(skal udfyldes)" indicates required fields