Puerto Mazarrón

Langtidsrejser 21 & 28 nætter

Se hoteller
Hjem » LANGTIDSREJSER » Costa Calida » Puerto Mazarrón

Langtidsrejse til Puerto Mazarrón

Puerto Mazarrón er havnebyen til bjergbyen Mazzarrón, der er en historisk by, som er kendt for sine store klipper, hvor der ligger gamle miner der blev brugt af romerne.

Puerto Mazarron ligger i en bred bugt, der åbner ud mod middelhavet med en kystlinie på 35 km. Puerto Mazarrón har et behageligt middelhavsklima med mere end 300 solskinsdage om året og derfor meget velegnet til en langtidsrejse. Perfekt sted at feriere for sol og strandelskere, men også for dem der søger en mere unik, rolig og naturlig destination.

Kysten blev tidligere besøgt af handlende fiskere, og minearbejdere der brugte den til at slappe af efter deres hårde dags-arbejde. Et af områdets varetegn er Ciudad Encantada de Bolnuevo som er nogle flotte klippeformationer der er naturligt opstået.

Fra bjergbyen Mazarrón til Puerto Mazarrón er der ca. 7 km. Det kan anbefales med et tur op til den oprindelige by, der byder på lækre resturanter og hyggelige butikker.

En langtidsrejse i Puerto Mazarrón er udover afslapning og solbadning, meget velegnet til en rejse med billeje. Der er så mange skønne steder, at køre til og da byen ligger lidt isoleret, er det mest fremkommeligt med en bil. Har bil kan man tage den Skønne havneby Cartagena, besøge den charmerende badeby Águilas, køre til smukke Lorca eller storbyen Murcia. Der er masser af eventyr der venter og i helt fantastiske omgivelser.

Åbningstider

Mandag - Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

9:00 - 16:00
9:00 - 15:00
Efter aftale
Efter aftale

Har du spørgsmål så ring endelig til os!

1: Playa Grande

Se hoteller her

Playa Grande

Direkte ud til stranden

Læs mere her

Kontakt os

Skriv til os, hvis du har nogle spørgsmål eller har brug for flere informationer.

"(skal udfyldes)" indicates required fields