REJSER MED UDFLUGTER - MURCIA REGIONEN

Se hoteller

Kulturrejser til Murcia m. Hjerting Rejser

Hjerting Rejser tager dig med på kulturrejser til Murcia. Hos Hjerting Rejser kalder vi det “ferie med udflugter”. Hos Hjerting Rejser køber du en ferie, hvor der er inkluderet udflugter med dansk guide, så du nemt og bekvemt kan komme ud og opleve de vigtigste seværdigheder i det område, hvor din kulturrejse går til. Tiden på egen hånd kan du selv tilrettelægge, præcis som du ønsker. På den måde får du både frihed til at opleve netop dét, der er indbegrebet af god ferie for dig, samtidig med at vi sørger for alt det praktiske.

Vores kulturrejser er rejsen for dig, der ønsker en afslappende ferie, hvor du i skønt selskab med andre ligesindede får et stort indblik i den pågældende destinations kultur, besøger interessante seværdigheder og oplever de lokales hverdag på nært hold.

Murcia er en fantastisk destination til kulturrejser. Man bor skønt i en af de mange byer ved Costa Calida kysten og derfra køres der ud i Murcia regionen. Murcia byder på mange skatte og typiske udflugter vil være til f.eks. regionens hovedstad Murcia, havnebyen Cartagena, historiske Lorca, besøg til særlige naturområder om vinmarker, bjergrige områder, saltbassinner eller mudderbade. Hele tiden prøver vi hos Hjerting Rejser, at skifte ud i hoteller samt udflugter, så der er noget for alle.

Ønsker man evt. at forlænge sit ophold, så er det næsten altid muligt. Hos Hjerting Rejser er vi altid åbne, for at hjælpe vores kunder. Kontakt os derfor med ønsker, så laver vi et uforpligtende rejseforslag.

Grupperejser for skoler, foreninger eller familier er vi også behjælpelige med hos Hjerting Rejser. Kontakt os med jeres ønsker samt behov, så kommer vi med nogle oplæg til jeres kommende grupperejse.

Åbningstider

Mandag - Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

9:00 - 16:00
9:00 - 15:00
Efter aftale
Efter aftale

Har du spørgsmål så ring endelig til os!

1: Ferie med udflugter Murcia - november 2023

Se hoteller her

Kontakt os

Skriv til os, hvis du har nogle spørgsmål eller har brug for flere informationer.

"(skal udfyldes)" indicates required fields