Mellieha

Rejse - 7 eller 14 nætter

Se hoteller
Hjem » UGEREJSER » Malta » Mellieha

Ferie på Malta ved skøn sandstrand er en ferie ved Mellieha Bay. Mellieha Bay har den længste og flotteste strand på Malta og et fantastisk flot vand. Af samme grund finder man selvfølgelig et stort udvalg af hoteller, restauranter, souvenir butikker og hvad der ellers hører til i området. Alligevel er området ikke ét stort turistcenter, hvilket nok skyldes at Mellieha by ligger på en bakkeskråning, et stykke fra selve stranden. Selve byen ligger med en skøn udsigt og byder på charmerende gader, hyggelige butikker og små restauranter.

Selve stranden er lidt af et tilløbsstykke. Stranden ligger i læ, hvilket betyder at der er meget lavvandet. Der mangler heller ikke noget på stranden, der er mulighed for både at leje liggestole og parasoller, få stillet sulten eller prøve kræfter med diverse vandsportsaktiviteter.

Efter en lang dag ved stranden eller på oplevelsestur rundt på Malta, er det rart at få et godt tilberedt måltid. Om det er der rig mulighed for at ved Mellieha, da der findes et godt udvalg af restauranter.

Gozo er Maltas “lillesøster” og har mange af de samme ting at byde på, dog uden den store turisme og i et lidt andet tempo. Når man bor ved Mellieha har man ikke langt til færgen og man bør derfor opleve denne perle.

Den blå laguna, er en lagune mellem øerne Comino og Cominette. Stedet er som taget ud af et postkort, med sit fantastisk klare og krystalblå vand, og det er ikke uden grund at mange vælger at tage på en bådtur dertil, for at svømme eller snorkle.

Åbningstider

Mandag - Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

9:00 - 16:00
9:00 - 15:00
Efter aftale
Efter aftale

Har du spørgsmål så ring endelig til os!

Se hoteller her

Seabank Resort

All Inklusive i Mellieha - Super flot hotel ved stranden

Læs mere her

Kontakt os

Skriv til os, hvis du har nogle spørgsmål eller har brug for flere informationer.

"(skal udfyldes)" indicates required fields