Hjem » UGEREJSER

Ugerejser med Hjerting Rejser

Rejs med Hjerting Rejser på ugerejse. Hvorfor bruger vi denne betegnelse ? Det gør vi, fordi vi hos Hjerting Rejser er specialister i langtidsrejser. Langtidsrejserne fylder mest hos Hjerting Rejser, men det betyder jo ikke, at vi ikke kan tilbyde ugerejser. Vi laver alle de ugerejser vores kunder ønsker.

Hos Hjerting Rejser er vi fleksible og tilpasser rejsen til vores kunders ønsker. Det der ligger under vores ugerejser, er inspiration til vores kunder. Det er et hint om de muligheder der er, hvilket giver vores kunder en ide om priser og indhold. MEN vi kan tilbyde meget mere end det der ligger her. Vores hjemmeside skal generelt opfattes som inspiration og ALLE rejser kan forlænges og forkortes efter ønske.

Ugerejser med fokus på oplevelser

Hjerting Rejser laver rigtigt mange ugerejser til dem der endnu ikke er gået på pension, og derfor ikke kan rejse i længere perioder. MEN andre der søger ugerejser, er kunder der vil opleve et særligt område, kunder der ønsker prøve et hotel inden en evt. langtidsrejse eller kunder, der i denne omgang blot ønsker en hurtig tur. Hos Hjerting Rejser har vi også børnefamilier eller hjælper med familierejser, hvor man rejser mange generationer sammen. Herudover laver vi grupperejser til foreninger, skoler og firmaer.

En ugerejse hos Hjerting Rejser kan gå til alle vores destinationer. Vi er meget åbne for dialog. Har man særlige ønsker til sin kommende rejse, så er vi hos Hjerting Rejser klar med hjælp og uforpligtende forslag. Vi rådgiver gerne ud fra vores kunders ønsker. Er der et særligt budget der skal overholdes, så finder vi frem til de muligheder der ligger indenfor budgettet. Det er på disse punkter, hvor vi hos Hjerting Rejser adskiller os fra andre rejsebureauer. Vi har stor fleksibilitet, der er god tid til den enkelte kunde og vi er hos Hjerting Rejser vant til, at forholde os til kunder der har særlige behov

Åbningstider

Mandag - Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

9:00 - 16:00
9:00 - 15:00
Efter aftale
Efter aftale

Har du spørgsmål så ring endelig til os!

1: Malta
2: Spanien

Se destinationer her

Spanien

Ugerejser til Spanien Rejs til Spanien i 7, 10 eller 14 nætter. Det er helt op til dig. Vi ...

Læs mere her

Malta

Ugerejser til Malta Rejs til Malta i 7 eller 14 nætter. Malta er en helt fantastisk og unik lille ...

Læs mere her

Kontakt os

Skriv til os, hvis du har nogle spørgsmål eller har brug for flere informationer.

"(skal udfyldes)" indicates required fields