Albufeira

Langtidsrejser 21 & 28 nætter

Se hoteller
Hjem » LANGTIDSREJSER » Portugal » Algarve - Albufeira

Albufeira er en af de mest kendte og mest populærer ferie destinationer i Portugal. Feriebyen ligger ved den smukke Algarvekyst og har ca. 20.000 fastboende indbyggere. I Albufeira er der stadig liv uden for højsæsonen, men der er noget mere ro på. Dette gør området særligtt attraktivt i vinterhalvåret.

Albufeira er en by som har alt at byde på og trods den megen turisme ser man stadig de lokale fiskere komme i land med dagens fangst. Albufeira har også en hyggelig og meget charmerende gammel bydel, som man absolut bør se og opleve. Det er her man finder de snoede veje, de hvidkalkede huse og butikker som sælger det farvestrålende keramik, som Portugal er kendt for. Man er ikke i tvivl om den indflydelse Maurene har haft på dette område, når man har besøgt den gamle bydel.

Enhver ferieby med respekt for sig har en marina og det finder man naturligvis også i Albuferia. Marinaen er noget for sig med plads til godt 500 både, hvilket gør marinaen til en af de største langs Algarve kysten. Marinaen er dog ikke det eneste sin er hver at se på i området. Der er flere flotte monumenter, kirker, klipper og flotte strande. Derudover er der naturligvis byens markedsdage og omkring Albufeira finder man nogle af Europas bedste golfbaner. Ønsker man at leje bil er vi gerne behjælpelige. Har man bil er der mange mulighed for, at besøge hyggelige landsbyer i området omkring Albufeira.

Åbningstider

Mandag - Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

9:00 - 16:00
9:00 - 15:00
Efter aftale
Efter aftale

Har du spørgsmål så ring endelig til os!

Se hoteller her

Auramar Beach Resort 

Direkte ud til stranden med masser af skønne faciliteter f.eks. indendørs swimmingpool.

Læs mere her

Baia Grande

Flotte omgivelser, med palmer og en en afslappende atmosfære. Nyd de skønne faciliteter f.eks. hotellets indendørs swimmingpool.

Læs mere her

Quinta Pedra Dos Bicos

Lejlighedshotel ved Santa Eulalia - skønt beliggende med egen adgang til stranden og kort gåtur til Praia da Purs stranden.

Læs mere her

Sol E Mar

Unikt beliggende i den gamle bydel og helt ud til stranden. Super charmerende hotel og værelser med havudsigt.

Læs mere her

Brisa Sol 

Her får man en billig langtidsrejse i lejlighed. Brisasol er centralt beliggende og har indendørs swimmingpool.

Læs mere her

Alfagar Aparthotel 

Store rummelige lejligheder, flotte swimmingpools og fantastisk stor have. Hotellet har adgang til Santa Eulália stranden via sit søsterhotel.

Læs mere her

Oura View Beach Club 

Et virkelig fantastisk hotel i skønne omgivelser og skønne faciliteter. Opholdet er i rummelig lejlighed.

Læs mere her

Kontakt os

Skriv til os, hvis du har nogle spørgsmål eller har brug for flere informationer.

"(skal udfyldes)" indicates required fields