Mijas Costa

Langtidsrejser 21 & 28 nætter

Se hoteller
Hjem » LANGTIDSREJSER » Costa del sol » Mijas Costa

Langtidsrejse til Mijas Costa

Mijas Costa er beliggende i området mellem Marbella og Fuengirola. En kyststrækning på 12 km, med utallige små vige og sandede bugte med krystalklart vand, som gør det til en af de perfekte steder at tilbringe sin ferie. La Cala er en af de smukke byer ved Mijas Costa. Stranden har det blå flag, og på strandpromenaden findes der hyggelige restauranter og barer. La Cala er en forholdsvis lille turistby, men her er alt hvad man behøver og det skaber en rolig by. Samtidigt er her en god blanding af lokale og turister, hvilket skaber en helt særlig og autentisk atmosfære. Mijas Costa & La Cala vælges af dem der søger rolige omgivelser og mulighed for skønne gåture langs stranden.

Vil man gerne opleve lidt ekstra under opholdet, så kan det anbefales med en tur, eller 3, til bjergbyen Mijas. Mijas er en typisk spansk landsby i bjergene med hvide huse og smalle brostensgader. Byens beliggenhed gør at man har en storslået udsigt ud over bjerge og kyst. Når man nu er i Mijas, så kan man prøve en tur med en æseltaxa, købe en skøn læder taske eller besøge byens gamle tyrefægterarena (Plaza de Toros), som nu huser et museum, og absolut er et besøg værd. Nyd frokosten på en af de mange hyggelige restauranter. Er man til vandreture, kan man udforske stisystemerne omkring landsbyen.

Åbningstider

Mandag - Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

9:00 - 16:00
9:00 - 15:00
Efter aftale
Efter aftale

Har du spørgsmål så ring endelig til os!

1: VIK Gran Hotel Costa del Sol
2: Select Marina Park

Se hoteller her

VIK Gran Hotel Costa del Sol

Fantastisk beliggende direkte ud til stranden i charmerende og naturfyldt område. For dem der søger mere ro, men med nem adgang til Fuengirola.

Læs mere her

Kontakt os

Skriv til os, hvis du har nogle spørgsmål eller har brug for flere informationer.

"(skal udfyldes)" indicates required fields