Hjem » LANGTIDSREJSER » Mallorca » Santa Ponsa

Santa Ponsa er beliggende på Mallorcas sydvestkyst ca. 20 km. vest for Palma. Santa Ponsa ligger i en smuk bugt, godt beskyttet af bjerge. Stranden er lang og hvid, og omgivelserne er kuperede med grønne bjergsider. Herudover finder man e lille intim strand ved den marinaen. Bag byen starter den grønklædte bjergkæde Sierra de Tramuntana, der fortsætter helt til Mallorcas nordspids. Dette gør området særligt attraktivt for dem som gerne vil vandre / trekke i kuperet terræn eller for dem som ønsker, at være omringet af skøn natur. Udover den smukke bjergkæde er der mange pinjetræer i området.

Byen byder på et bredt udvalg af restauranter, barer og et par natklubber. Shopping finder man naturligvis også her i byen og det er alt fra designbutikker til de mere kendte klasiske turistboder. Santa Ponsa er meget stille uden for højsæsonen og man skal derfor være indstillet på, at der kan være lukket en del steder over vinteren. Dette gør byen endnu mere autentisk, skøn og skaber masser af muligheder for at man kan nyde naturen i fred og ro.

Der afholdes 2 store byfester i Santa ponca hvert år. Den ene falder i Juni og er en religiøs folkefest, hvor der danses, synges, spises og drikkes. Den anden byfest afholdes i September og den vare i 2 uger her mindes man King Jaimes ankomst til Mallorca. Her vil man kunne opleve parader, rock koncerter, mad, drikke og festivallen afsluttes med et stort festfyrværkeri.

Åbningstider

Mandag - Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

9:00 - 16:00
9:00 - 15:00
Efter aftale
Efter aftale

Har du spørgsmål så ring endelig til os!

Se hoteller her

Sun Beach

Fantastisk beliggende lejlighedshotel. Flotte og store lejligheder, der er lyst og moderne indrettet og med en god terrasse.

Læs mere her

Deya Santa Ponsa

Bo i lejlighed med alt udenfor døren og blot 250 meter til den skønne sandstrand i Santa Ponsa.

Læs mere her

Bahia del Sol

Dejligt hotel nær stranden, med skøn pool og lækker tagterrasse med fantastisk udsyn til Santa Ponsa. Her er maden inkluderet og alt indenfor gåafstand.

Læs mere her

Kontakt os

Skriv til os, hvis du har nogle spørgsmål eller har brug for flere informationer.

"(skal udfyldes)" indicates required fields