San Pedro del Pinatar

Langtidsrejser 21 & 28 nætter

Se hoteller

San Pedro del Pinatar

Langtidsrejser 21 & 28 nætter

Se hoteller

San Pedro del Pinatar

Langtidsrejser 21 & 28 nætter

Se hoteller
Hjem » LANGTIDSREJSER » Costa Calida » San Pedro del Pinatar

Langtidsrejse til San Pedro del Pinatar

San Pedro del Pinatar er en af Murcia kystens hoveddestinationer. Her står den på saltsøer, flamingoer, mudderbad, vandrestier og cykelruter. En destination for naturelskere og dem der gerne vil være aktive.

Ud over den skønne natur finder man en lang og hyggelig strandpromenade, hvor der også ligger restauranter og butikker. San Pedro del Pinatar byder på omkring 14 km strand som er noget byen er meget kendt for. Inde i centrun finder man også en lille marina ved Mar Menor. På stranden omkring San Pedro del Pinatar ligger der også de kendte Baños de Lodo, som er mudderbade med mineral rigt jord der er godt for helbredet. Mineralerne kan hjælpe med bl.a. hudproblemer og gigt, og det er derudover også meget sundt for huden. Det er helt gratis at tage mudderbad og frit tilgængeligt.

Stranden Playa de la Puntica er en god og meget populær strand, perfekt sted til at tage en dukkert i det kølige havvand, med gæster året rundt. Hvis man hellere vil nyde solen i fred kan man tage på strande som f.eks. Barraca Quemada eller Punta de Algas som er store åbne strande der er perfekte til at nyde solen eller gå lange ture langs vandkanten.

Gå ikke glip af et af de vigtigste naturområder i Salinas y Arenales de San Pedro del Pinatar. Reservatet strækker sig 6 km langs Murcias middelhavskyst mellem byerne San Pedro del Pinatar og San Javier. Det er et specielt vådområde for fugle og hvert år er det stoppested for flokke af flamingoer og andre trækfugle. Det er også muligt at se blandt andet krybdyr, spidsmus, flagermus og insekter. Naturområdet er unikt med en bred vifte af naturlige farmationer herunder klitter, sanddyner og fyrreskov. Saltmøllerne Quintin og Calcetera befinder sig også i det storslåede naturområde og er absolut også et besøg værd.

San Pedro del Pinatar byder på andre aktiviteter som blandt andet det moderne hus Casa del Reloj “urhuset” med de buede tage og fine lille have med eukalyptus og palmetræer. Havmuseet med de flotte samlinger af strandskaller, konkylier og sejlerknob er også et besøg værd.

Åbningstider

Mandag - Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

9:00 - 16:00
9:00 - 15:00
Efter aftale
Efter aftale

Har du spørgsmål så ring endelig til os!

1: Aparthotel Bahia
2: Lodomar
3: Hotel Traiña

Se hoteller her

Aparthotel Bahia

Ophold i 2 værelses lejlighed og tæt på enestående natur.

Læs mere her

Lodomar

Spa hotel tæt på naturreservatet, knap 1 km. til byens mudderbade og Mar Menor søen.

Læs mere her

Hotel Traiña

Charmerende hotel tæt på enestående natur.

Læs mere her

Kontakt os

Skriv til os, hvis du har nogle spørgsmål eller har brug for flere informationer.

"(skal udfyldes)" indicates required fields