Madeira

Langtidsrejser 21 & 28 nætter

Se destinationer

Madeira

Langtidsrejser 21 & 28 nætter

Se destinationer
Hjem » LANGTIDSREJSER » Madeira

Langtidsrejse til Madeira

Madeira er et naturparadis midt i Atlanterhavet. En unik destination til en langtidsrejse, hvor der er mulighed for mange skønne naturoplevelser. Madeira er en vinterdestination, hvor man får et mildt og solrigt klima, der gør øen helt perfekt til f.eks. vandring.

Madeira er hovedøen i den portugisiske øgruppe Madeira-øerne, som ligger i Atlanterhavet ud for Marokko og nord for De Kanariske øer. Madeira er opstået som vulkanø, men der har ikke været aktivitet i mange tusinde år.

Madeira er frodig, subtropisk og med et dramatisk landskab med høje bjerge og forrevne klippeskær. Dette er et sandt paradis for naturelskere. Her er tropiske planter, bananplantager, sukkerplantager, vilde orkideer og meget mere. Strande er der ikke mange af, men nogle få kunstige er der dog anlagt. Vejret er mildt året rundt og derfor en meget eftertragtet destination særligt i vinterhalvåret. Udover den så kendte Madeiravin, så er Madeira kendt for sine smukke kurve og sit smukke håndværk indenfor broderi.

Når man tager til Madeira med Hjerting Rejser, så er udgangspunktet Funchal. Funchal er en by i forandring, en storby omgivet af skøn natur. Samtidigt er Funchal en klassisk ferie by, hvor man finder det kendte lido område, her er klassisk promenade, hyggelig gammel by, skønne restauranter og en kæmpe udvalg af hoteller og lejligheder. Skulle man ønske, at bo et andet sted på Madeira, så kan man altid snakke med Hjerting Rejser omkring andre mulighed på Madeira.

Åbningstider

Mandag - Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

9:00 - 16:00
9:00 - 15:00
Efter aftale
Efter aftale

Har du spørgsmål så ring endelig til os!

1: Funchal

Se destinationer her

Funchal

Langtidsrejse til Funchal Funchal er med sine ca. 100.000 indbyggere den største by og hovedbyen på Madeira-øerne.Funchal ligger på ...

Læs mere her

Kontakt os

Skriv til os, hvis du har nogle spørgsmål eller har brug for flere informationer.

"(skal udfyldes)" indicates required fields