Marbella

Langtidsrejser 21 & 28 nætter

Se hoteller

Marbella

Langtidsrejser 21 & 28 nætter

Se hoteller

Langtidsrejse til Marbella

Marbella er beliggende ca. 1 times kørsel fra lufthavnen i Malaga. Marbella  er velholdt, flot, har en hyggelig promenade, samt skønne strande. Stemningen i Marbella er anderledes end i de andre byer. Udvalget af restauranter i Marbella er enormt, der er mange skønne tapas steder, skønne Chiringuitos (små lokale strand restauranter) og mange flotte ekslusive restauranter. Marbella har knap så mange turistbutikker, men byen byder på flere specialforretninger og forretninger med lokalt håndværk. I hovedgaden finder man større kendte modebutikker og udenfor centrum ligger et kæmpe indkøbscenter med stort set alle kendte mærker.

Et kapitel for sig selv er dog Marbellas gamle bydel. Der er ca. 5 min. gang fra strandpromenaden til Marbellas skønne gamle bydel. Her er der hvidkalkede bygninger, snævre gader, blomster patioer og brosten. Her er liv, hygge og en unik stemning man ikke finder mange steder. På appelsintorvet kan man hygge med en sangria midt på dagen, og om aftenen emmer det af liv i de mange små bodegaer gemt i de snævre gader. Det er også i denne del af byen at man kan være heldig og opleve skønne flamencoshows. Den gamle bydel byder også på shopping, med en masse unikke butikker, der har spansk keramik, smykker, tøj og sko.

Under opholdet i Marbella, bør man tage en tur til Puerto Banus. Puerto Banus er en havneby ca. 7 km. fra Marbella. Byen er eksklusiv med mange flotte restauranter, dyre biler, store Yachts og eksklusive butikker. Herfra får man altid et flot billede med hjem. Det er muligt at gå hele vejen imellem Marballe og Puerto Banus. Vil man tage en taxi er prisen ca. kr. 100.- per vej.

Åbningstider

Mandag - Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

9:00 - 16:00
9:00 - 15:00
Efter aftale
Efter aftale

Har du spørgsmål så ring endelig til os!

1: Occidental Puerto Banus
2: Puerto Azul
3: Princesa Playa
4: Monarque Sultan Club
5: Alua Sun Marbella Park

Se hoteller her

Occidental Puerto Banus

Flot nyrenoveret lejlighedshotel inkl. mad - 300 meter fra centrum og 600 meter fra stranden.

Læs mere her

Puerto Azul

Store lejligheder direkte ud til strandpromenaden

Læs mere her

Monarque Sultan Club

STORE lejligheder i Andalusisk stil nær promenaden.

Læs mere her

Alua Sun Marbella Park

Mange faciliteter, hyggelig have og super pris.

Læs mere her

Kontakt os

Skriv til os, hvis du har nogle spørgsmål eller har brug for flere informationer.

"(skal udfyldes)" indicates required fields