Hjem » LANGTIDSREJSER » Gran Canaria » Puerto Rico

Langtidsrejse til Puerto Rico

Puerto Rico er Gran Canarias anden største ferieby. Byen lå oprindelig i en enkelt dal med den kunstigt anlagte strand, butikscenteret i bunden, og de smukt beliggende lejlighedskomplekser op ad bjergsiderne. I dag er byen udbygget og ses op af alle bjergsiderne. Tiltrods for de mange hoteller, har man dog holdt sig til en ensartet byggestil der gør området smukt og skaber ro for øjet. Udnyttelsen af bjergsiderne skaber luft og mulighed for udsigt til bjerge, eller havet, fra de fleste hoteller.

Centrum af Puerto Rico kan være svær at definere, da området efterhånden er godt spredt ud. Der er de klassiske centre, spillehaller, parfumerier, turistbutikker, supermarkeder og restauranter. Herudover er det naturligvis stranden der er samlingsted for de fleste af byens turister. Stranden er en lækker sandstrand, som er kunstigt anlagt. Stranden er 300 meter lang og med bølgebrydere. Det er muligt at leje solvogne og parasoller. Er man ikke så vild med sand mellem tæerne er det også muligt at sole sig på en liggevogn på molen. Omkring stranden finder man naturligvis også en række restauranter. Man kan få masser af lækker mad i Puerto Rico. Husk at smage på de kanariske specialiteter.

Ikke langt fra stranden finder man et park lignende område med minigolf, legeområde for børn samt byens busstation. Fra byens busstation afgår busser til alle øens seværdigheder. Det er nemt og billigt at benytte busserne.

Øst for stranden finder man byens hyggelige marina, hvorfra man kan tage båden til maleriske Puerto de Mogán, til Arguineguin, eller tage en tur på dybhavsfiskeri og meget andet.

En lang promenade fører fra Puerto Rico og til nabostranden Playa de Amadores. Det er en flot gåtur langs vandet. Amadores byder på smukt hvidt sand og turkis vand. Ved Playa de Amadores finder man også lang række gode restauranter.

Vi anbefaler ikke Puerto Rico til dårligt gående, da området er meget kuperet, og de fleste hoteller ligger på bjergsider.

Åbningstider

Mandag - Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

9:00 - 16:00
9:00 - 15:00
Efter aftale
Efter aftale

Har du spørgsmål så ring endelig til os!

1: Nido del Aguila
2: Castillo del Sol
3: Vistaflor Puerto Plata
4: Servatur JB
5: Servatur Casablanca
6: Cala D´or
7: Monteparaiso
8: Los Veleros
9: Canaima
10: Roslara
11: Servatur Montebello
12: Solana apt.
13: Riosol

Se hoteller her

Nido del Aguila

Mindre lejlighedskompleks beliggende på en af Puerto Ricos mange bjergsider, med en super udsigt til Amadores stranden.

Læs mere her

Castillo del Sol

Flot renoveret lejlighedshotel med opvarmet pool og gratis wifi - gåafstand til strand, restauranter samt det store nye center.

Læs mere her

Vistaflor Puerto Plata

Skønne lejligheder beliggende i solsiden. Indenfor 1,5 km. finder man både centrum og stranden.

Læs mere her

Servatur JB

Lejlighedshotel KUN FOR VOKSNE - med skøn udsigt og sol.

Læs mere her

Servatur Casablanca

Servatur Casablanca er et skønt hotel og med fantastisk udsigt over Puerto Rico, stranden og havnen, og så er hotellet kun for voksne, hvilket skaber en helt særlig stemning.

Læs mere her

Cala D´or

Cala D´Or Apartments er beliggende på bjergskråningen med en spektakulær udsigt over Puerto Rico, og er hyggeligt indrettet, og omgivet af høje palmer og kaktusser.

Læs mere her

Los Veleros

Lejlighedshotel med fantastisk beliggende på solsiden i Puerto Rico og med skøn udsigt til havnen.

Læs mere her

Roslara

Rummelige lejligheder med store terrasser og sol det meste af dagen. Roligt beliggende, men med gåafstand til Europa centeret.

Læs mere her

Servatur Montebello

Lejligheder på en skråning i Puerto Rico´s mest solrige side. Lejlighederne har alle en stor terrasser, hvorfra man kan nyde den flotte udsigt.

Læs mere her

Solana apt.

Enkelt lejlighedshotel på den solrige side i Puerto Rico. Højt beliggende med trapper direkte ned til det nye indkøbscenter.

Læs mere her

Riosol

Flot lejlighedshotel på Toppen af Puerto Rico. Skønt udsyn til havet, masser af sol og skønne faciliteter.

Læs mere her

Kontakt os

Skriv til os, hvis du har nogle spørgsmål eller har brug for flere informationer.

"(skal udfyldes)" indicates required fields