Hjem » LANGTIDSREJSER » Gran Canaria » Puerto Rico

Puerto Rico er Gran Canarias anden største ferieby. Byen lå oprindelig i en enkelt dal med den kunstigt anlagte strand, butikscenteret i bunden, og de smukt beliggende lejlighedskomplekser op ad bjergsiderne. I dag er byen udbygget og ses op af alle bjergsiderne. Tiltrods for de mange hoteller, har man dog holdt sig til en ensartet byggestil der gør området smukt og skaber ro for øjet. Udnyttelsen af bjergsiderne skaber luft og mulighed for udsigt til bjerge, eller havet, fra de fleste hoteller.

Centrum af Puerto Rico kan være svær at definere, da området efterhånden er godt spredt ud. Der er de klassiske centre, spillehaller, parfumerier, turistbutikker, supermarkeder og restauranter. Herudover er det naturligvis stranden der er samlingsted for de fleste af byens turister. Stranden er en lækker sandstrand, som er kunstigt anlagt. Stranden er 300 meter lang og med bølgebrydere. Det er muligt at leje solvogne og parasoller. Er man ikke så vild med sand mellem tæerne er det også muligt at sole sig på en liggevogn på molen. Omkring stranden finder man naturligvis også en række restauranter. Man kan få masser af lækker mad i Puerto Rico. Husk at smage på de kanariske specialiteter.

Ikke langt fra stranden finder man et park lignende område med minigolf, legeområde for børn samt byens busstation. Fra byens busstation afgår busser til alle øens seværdigheder. Det er nemt og billigt at benytte busserne.

Øst for stranden finder man byens hyggelige marina, hvorfra man kan tage båden til maleriske Puerto de Mogán, til Arguineguin, eller tage en tur på dybhavsfiskeri og meget andet.

En lang promenade fører fra Puerto Rico og til nabostranden Playa de Amadores. Det er en flot gåtur langs vandet. Amadores byder på smukt hvidt sand og turkis vand. Ved Playa de Amadores finder man også lang række gode restauranter.

Vi anbefaler ikke Puerto Rico til dårligt gående, da området er meget kuperet, og de fleste hoteller ligger på bjergsider.

Åbningstider

Mandag - Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

9:00 - 16:00
9:00 - 15:00
Efter aftale
Efter aftale

Har du spørgsmål så ring endelig til os!

Se hoteller her

Servatur Casablanca

Servatur Casablanca er et skønt hotel og med fantastisk udsigt over Puerto Rico, stranden og havnen, og så er hotellet kun for voksne, hvilket skaber en helt særlig stemning.

Læs mere her

Riosol

Flot lejlighedshotel på Toppen af Puerto Rico. Skønt udsyn til havet, masser af sol og med mad inkluderet.

Læs mere her

Cala D´or

Cala D´Or Apartments er beliggende på bjergskråningen med en spektakulær udsigt over Puerto Rico, og er hyggeligt indrettet, og omgivet af høje palmer og kaktusser.

Læs mere her

Servatur Montebello

Lejligheder på en skråning i Puerto Rico´s mest solrige side. Lejlighederne har alle en stor terrasser, hvorfra man kan nyde den flotte udsigt.

Læs mere her

Canaima

Lejligheder skønt beliggende på en af Puerto Rico´s solrige bjergsider. KUN FOR VOKSNE (18 +).

Læs mere her

Castillo del Sol

Castillo del Sol er et 3 stjernet lejlighedskompleks med en skøn udsigt. Der er gåafstand til Puerto Ricos marina og strand, samt byens mange restauranter m.m.

Læs mere her

Nido del Aguila

Mindre lejlighedskompleks beliggende på en af Puerto Ricos mange bjergsider, med en super udsigt til Amadores stranden.

Læs mere her

Roslara

Roslara er kendt for sin rolige beliggenhed i Amadores dalen. Roslara er et enkelt lejlighedshotel, men med hvad man behøver til en god langtidsrejse i Puerto Rico.

Læs mere her

Solana apt.

Enkelt lejlighedshotel på den solrige side i Puerto Rico. Højt beliggende med trapper direkte ned til det nye indkøbscenter.

Læs mere her

Los Veleros

Lejlighedshotel med fantastisk beliggende på solsiden i Puerto Rico og med skøn udsigt til havnen.

Læs mere her

Kontakt os

Skriv til os, hvis du har nogle spørgsmål eller har brug for flere informationer.

"(skal udfyldes)" indicates required fields