Hjem » LANGTIDSREJSER » Kreta » Rethymnon

Langtidsrejser til Rethymnon på Kreta

Rethymnon er en flot gammel veneziansk havneby på det nordlige Kreta. Rethymnon er øens 3. største by, beliggende ca. 1 times kørsel fra Chania samt 1 times kørsel fra hovedbyen Heraklion.

Her er smalle gader med brosten, museer, kirker og den venetianske færstning Fortezza. Gaderne er fyldt med mennesker og der er masser af små butikker med tøj, brugskunst, lokale produkter, souvenirs m.m. og i alle prisklasser. Byens turistfælde er havneområdet, hvor tjenerne ihærdigt prøver at trække dig ind på deres restaurant. Søger man derimod ind i de snævre sidegader finder man små hyggelige restauranter, hvor grækerne selv spiser.

Udover masser af shopping samt et bredt udvalg af restauranter, så byder byen også på et livligt natteliv. Det er ikke det vilde ungdoms-natteliv, men et mere modent natteliv. Her er skønne barer med mezes (Grækernes tapas – småretter), vinbarer og cocktailbarer.

En lækker strand finder man øst for byens marina. Stranden strækker sig ca. 15 km. østpå, hvor der ligger diverse små badebyer med hyggelige hoteller, strandbutikker og små supermarkeder.

Området omkring Rethymnon er fantastisk godt egnet til et langtidsrejseophold. Lejer man bil har man uendeligt mange muligheder for unikke oplevelser, men også med bussen kommer man nemt og billigt omkring. Ved et ophold ved Rethymno har man både Chania og Heraklion indenfor kort afstand.

Åbningstider

Mandag - Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

9:00 - 16:00
9:00 - 15:00
Efter aftale
Efter aftale

Har du spørgsmål så ring endelig til os!

1: Creta Star Hotel 
2: Iberostar Creta Marine 

Se hoteller her

Creta Star Hotel 

KUN FOR VOKSNE, direkte ud til stranden i Skaleta. Flot hotel med masser af faciliteter og en særlig afslappende atmosfære.

Læs mere her

Iberostar Creta Marine 

Flot hotel med privat strand, nær fiskerlandsbyen Panormo. Omgivet af grønne områder og skønne pools.

Læs mere her

Kontakt os

Skriv til os, hvis du har nogle spørgsmål eller har brug for flere informationer.

"(skal udfyldes)" indicates required fields