Singlerejser 60+

Rejs - 7, 14 eller 21 nætter

Se destinationer
Hjem » SINGLEREJSER 60+

Singlerejser 60+ med Hjerting Rejser

Hvad gør du, når du gerne vil ud at rejse, men du ikke har en partner, og dine venner har andre planer? Singlerejser er svaret. Mere end 1,5 million danskere er singler, og hos Hjerting Rejser kan vi godt mærke efterspørgsel på singlerejser hos vores kundegruppe 60+. Disse rejselystne kunder vil gerne ud at rejse på egen hånd, med mulighed for spændende oplevelser, men samtidigt også med mulighed for, at møde nye mennesker.

Singlerejser giver stærkere fællesskab

Mange rejser sammen med venner eller familiemedlemmer, mens andre rejser alene, hvor singlerejser har en klar fordel: Når alle i gruppen er afsted på egen hånd, er det nemmere at få et fællesskab op at stå.

Rejsende par foretrækker at dele turen med hinanden og nyde tosomheden. Som single kan det derfor være nemmere at møde medrejsende, når alle de andre også rejser på egen hånd og ikke kender hinanden i forvejen. Alle er lige spændte på at tage af sted uden at kende nogen. Og de fleste vil rigtig gerne møde nye mennesker og dele rejseoplevelserne i feriesolen med nogen.

Ved hjælp af lidt smalltalk kan du hurtigt finde andre ligesindede at spise sammen med og dele dine oplevelser med, så du ikke føler dig udenfor. Og måske får du nye venskaber, hvor du har lyst til at holde kontakten, når du er kommet hjem. Vi oplever i hvert fald, at mange rejsegrupper opstår ovenpå en singlerejse.

Singlerejser – ikke det samme som datingferie

Nogle sammenholder singleferier med datingferier. Men formålet med vores singlerejser er ikke at finde en ny partner. Langt størstedelen af vores rejsende er blot interesserede i at møde andre mennesker, som det er nemt at falde i snak med, når alle er alene afsted. Derfor ser vi også ofte, at nye venskaber opstår på vores singlerejser.

På singlerejser tager du afsted sammen med ligesindede, der nyder at rejse og få nye oplevelser. Formålet med rejserne er altså ikke at finde kærligheden, men derimod at opleve nye kulturer med nye mennesker.

Hold fast i rejselysten som single

Har du altid elsket at rejse? Er du blevet alene, og er du nu bange for at skulle afsted på egen hånd? En singlerejse er et godt valg i denne situation. Her rejser du med ligestillede. Mange af vores kunder, der pludseligt er blevet single, oplever hvordan de blomstrer op efter en rejse. Samtidigt sker der ofte det, at nye venskaber opstår efter en singlerejse.

Singlerejser giver mulighed for samvær og hygge med nye mennesker på et andet plan, end hvis du vælger en standardferie. Tag med Hjerting Rejser på singleferie og få en masse oplevelser sammen med andre, der kender din situation, er åbne for at snakke og ved, hvordan det er at være single. Nyd vejret, oplev feriebyen, del dine oplevelser og drik et par drinks eller øl sammen med andre mænd og kvinder, der også er taget afsted på egen hånd.

Prisvenlige singlerejser

Det kan være dyrt at rejse alene, for mange rejsebureauer tager ekstra høje priser, når du rejser afsted på egen hånd. Vi gør vores bedste for at sikre dig gode priser på singlerejser, så du har mulighed for at komme afsted og få en masse oplevelser, der er til at betale. Selvom vi som rejsebureau tager tillæg for dem der rejser alene, så gør vi det ikke for at generer vores singlerejsende. Det er simpelthen den ekstra udgift fra hoteller, som vi giver videre. MEN vi prøver så, at give vores kunder andet med i prisen – f.eks. vand og vin inkluderet, udflugter eller lign.

Singlerejser med alenetid

Singlerejser giver god mulighed for at blive en del af nye fællesskaber. Men du kan naturligvis også prioritere alenetid, hvis du tager afsted alene for at læse, skrive, arbejde, meditere eller finde ro i dig selv.

Singlerejser er en mulighed for dig, der gerne selv vil sætte tempoet og bestemme, hvilke restauranter og hvor mange seværdigheder, du gerne vil besøge. På singlerejser er det helt op til dig, hvor meget du ønsker at være en del af fællesskabet med de andre rejsende. Nogle glæder sig til at møde nye mennesker, mens andre nyder muligheden for at kunne være i eget selskab på vores singlerejser. Du vælger frit efter dit sociale behov.

Åbningstider

Mandag - Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

9:00 - 16:00
9:00 - 15:00
Efter aftale
Efter aftale

Har du spørgsmål så ring endelig til os!

1: Spanien

Se destinationer her

Spanien

Singlerejser til Spanien med Hjerting Rejser Spanien er en oplagt destination for vores singlerejser 60+. Spanien er et kæmpe ...

Læs mere her

Kontakt os

Skriv til os, hvis du har nogle spørgsmål eller har brug for flere informationer.

"(skal udfyldes)" indicates required fields