Hjem » LANGTIDSREJSER » Fuerteventura

Langtidsrejse til Fuerteventura

Fuerteventura er den næststørste af De Kanariske Øer og en populær destination, når vi snakker langtidsrejse om vinteren. Øen er beliggende i det kanariske øhav i Atlanterhavet. Hovedstaden på øen er Puerto del Rosario.

Øen er med sine 1.660 kvadratkilometer – 3 x så stor som Bornholm og ca 5 x mindre end Sjælland og betegnes af mange som det smukkeste badeparadis i hele Europa. Dette grundet kombinationen af forudsiglig solskin, vidtstrakte sandstrande og et hav i blå og turkis nuancer der danner en forunderlig kontrast til øens nøgne røde “skelet”.

Langtidsferie i Fuerteventura

Fuerteventura er det ideelle rejsemål for alle med trang til at dykke ned under vandoverfladen og udforske en havbund fyldt med sprækker, stenrev, huler, tunneller og klippeformationer. Det milde klima, klitterne og strandene, den fantastiske naturrigdom og de moderne hotelfaciliteter gør Fuerteventura til et privilegeret og spændende rejsemål.

En god måde at udforske øen på er at følge nogle af de mange vandrestier, som gennemskærer øen på kryds og tværs og fører frem til enestående naturområder som Tindaya-bjerget og Betancuria-parken, der er øens største naturområde. Fuerteventura er øen for de aktive, de strandglade og dem der ikke har noget imod lidt vind i håret.

Fuerteventuras lufthavn ligger fem kilometer fra Puerto del Rosario. Ligeledes er der regelmæssige færgeafgange fra havnen i Puerto del Rosario til andre øer.

Åbningstider

Mandag - Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

9:00 - 16:00
9:00 - 15:00
Efter aftale
Efter aftale

Har du spørgsmål så ring endelig til os!

1: Caleta De Fuste
2: Corralejo
3: Costa Antigua
4: Costa Calma

Se destinationer her

Caleta De Fuste

Langtidsrejse til Caleta de Fuste 10 km. syd for lufthavnen, omtrent midt på øen, ligger Caleta de Fuste. Området ...

Læs mere her

Corralejo

Langtidsrejse til Corralejo Corralejo ligger på øens nordspids med udsigt til Lanzarote og den lille ø Los Lobos. Fra ...

Læs mere her

Costa Antigua

Langtidsrejser til Costa Antigua på Fuerteventura Costa de Antigua ligger på den østlige kyst af Fuerteventura, lige udenfor Caleta ...

Læs mere her

Costa Calma

Langtidsrejse til Costa Calma Tæt på nationalparken Parque Natural Jandi Costa Calma er placeret på sydøst kysten ca. 80 km ...

Læs mere her

Kontakt os

Skriv til os, hvis du har nogle spørgsmål eller har brug for flere informationer.

"(skal udfyldes)" indicates required fields