Águilas

Langtidsrejser 21 & 28 nætter

Se hoteller

Águilas

Langtidsrejser 21 & 28 nætter

Se hoteller
Hjem » LANGTIDSREJSER » Costa Calida » Águilas

Langtidsrejse til Águilas

Águilas er en skøn spansk by ved Costa Calida. Águilas ligger knap 2 timer syd for Alicante. Det er de færreste der kender denne skønne by og størstedelen af byens turister er fra Spanien. Det skaber en unik og særlig stemning. Udenfor højsæsonen er det en meget rolig by, men med lokalt liv og mange hyggelige spisesteder.

Águilas består af en bymidte, hvor man for enden finder den lille bjergtop med det lille borgslot San Juan de las Águilas. På hver side af den lille bjergtop finder man strandpromenaden. På den ene side, finder man en større marina, samt et par badebugter. På den anden side, finder man et mere stille lokalt miljø med en lang og bred sandstrand.

Hjerting Rejser kan helt sikkert anbefale en langtidsrejse til Águilas. Området er for dem der gerne vil færdes blandt lokale. Det er et skønt sted at komme ned i gear, nyde roen og de mange solskinstimer. Er man eventyrlysten, så er der masser af skønne byer, der kan besøges. Vi kan anbefale Cartagena, Lorca, Murcia samt de billedskønne badebugter syd for byen. Her er lagt op til en langtidsrejse med plads til fordybelse. Går man også og øver lidt på det spanske sprog, så er dette et godt sted at få det brugt. Her er massere af spaniere der rigtigt gerne vil snakke, hjælpe og vise deres skønne område frem.

Åbningstider

Mandag - Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

9:00 - 16:00
9:00 - 15:00
Efter aftale
Efter aftale

Har du spørgsmål så ring endelig til os!

1: Hotel Puerto Juan Montiel

Se hoteller her

Hotel Puerto Juan Montiel

Charmerende hotel ved stranden & store suiter.

Læs mere her

Kontakt os

Skriv til os, hvis du har nogle spørgsmål eller har brug for flere informationer.

"(skal udfyldes)" indicates required fields