Sliema & St. Julians

Langtidsrejser 7 & 14 nætter

Se hoteller
Hjem » UGEREJSER » Malta » Sliema & St. Julians
Når man tager på ferie til Malta, for at opleve det klassiske Malta som Valetta, de tætbefolket gader og Marsamxett bugten, så vælger de fleste ophold i Sliema.

Sliema betyder egentlig fred på maltesisk og før i tiden var Sliema da også bare et roligt fiskerleje. I dag er Sliema og St. Julian’s  vokset sammen. Selvom bydelene er mere eller mindre vokset sammen, er der dog stadig en vis opdeling. Sliema byder på mange hoteller og det største udvalg af butikker på Malta.

Sliema ligger lige overfor Valletta, kun adskilt af Marsamxett bugten. Det betyder også at man meget nemt og hurtigt har mulighed for at opleve Valletta og at busserne og færger/både til resten øen, er nemt tilgængelige. Til gengæld har området ikke nogle rigtig gode strande, men der er dog stadig mulighed for at bade fra de flade klipper der er langt havet.

St. Julian’s og især Spinola Bay er kendt som Maltas gastronomiske centrum. Er man på udkik efter den helt store shoppingtur, kan det anbefales at tage en tur til Bay Street Complex, der ligger ved St. George’s Bay i Paceville. Her finder man mere end 40 butikker og en lang række kendte mærke. St. Julians er et nyere område og med større hoteller.

Uanset hvad man vælger, så skal man nok få en skøn rejse til Malta, hvilket både Sliema & St. Julians er et fantastisk godt udgangspunkt for.

Åbningstider

Mandag - Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

9:00 - 16:00
9:00 - 15:00
Efter aftale
Efter aftale

Har du spørgsmål så ring endelig til os!

Intet fundet

Det ser ud til, at vi ikke kan finde det, du leder efter. Måske vil en søgning hjælpe.

Kontakt os

Skriv til os, hvis du har nogle spørgsmål eller har brug for flere informationer.

"(skal udfyldes)" indicates required fields