Hjem » Rejser med udflugter
Kan du lide at få masser af oplevelser og lære nyt, når du er afsted på ferie? Hos Hjerting Rejser tilbyder vi kulturrejser til blandt andet Sydspanien.

Vi er et lille rejsebureau, hvor vi brænder for at levere oplevelser på kulturrejser fyldt med kunst, arkitektur og god mad. Rejs trygt afsted med os på kulturrejser, hvor der er tænkt på det hele: Vi har sørget for ankomsten med transport fra lufthavnen til de hyggelige hoteller, som vi indlogerer os på. Du kan tage med på spændende udflugter sammen med en dansktalende rejseguide. På kulturrejser med Hjerting Rejser får du også tid på egen hånd, hvor du selv kan gå rundt og opleve stemningen i byen, nyde landskabet eller tage ud på dine egne udflugter.

Kulturrejser med dansk rejseguide, morgenmad, aftensmad, vand & vin samt transport

Kender du det, at det kan være helt stressende at skulle på ferie og holde styr på, hvordan du kommer fra lufthavnen til hotellet, eller om der er et sted, hvor du kan få en god morgenmad i nærheden af, hvor du skal bo? Så er kulturrejser med Hjerting Rejser et oplagt valg til din næste ferie.
Når du bestiller din kulturrejse hos os, er du sikker på en ferie med masser af oplevelser uden stress eller forvirring. Vi tager os af at transportere dig til og fra lufthavnen, og vi tilbyder kulturrejser, hvor morgenmad er en del af pakkeløsningen. Desuden kan du tage med på vores udflugter med søde, danske guider. Så slipper du for at skulle researche for at finde ud af, hvilke seværdigheder du bare opleve på din kulturrejse. Og du undgår at skulle undersøge eksempelvis hvilke vingårde, der tilbyder vinsmagning eller et måltid.

Kan du ikke lade være med at researche lidt omkring oplevelser på vores kulturrejser? Så er du meget velkommen til at bruge tid på egen hånd til at tage ud og få endnu mere kulturrejse for pengene. Du bestemmer altså helt selv, om du bruger tiden uden planlagte udflugter med afslapning på hotelbalkonen i selskab med et glas lokal hvidvin, eller om du vil bruge tiden på sightseeing på egen hånd.
Kulturrejser til Andalusien

Hjerting Rejser tager dig med på anderledes kulturrejser til Andalusien. På en uges ferie inkluderer vi tre udflugter, hvor du nemt og bekvemt kan komme ud og opleve de vigtigste seværdigheder i det område, hvor din kulturrejse går til. Tiden på egen hånd kan du selv tilrettelægge, præcis som du ønsker. På den måde får du både frihed til at opleve netop dét, der er indbegrebet af god ferie for dig, samtidig med at vi sørger for alt det praktiske.

Vores kulturrejser er rejsen for dig, der ønsker en afslappende ferie, hvor du i skønt selskab med andre ligesindede får et stort indblik i den pågældende destinations kultur, besøger interessante seværdigheder og oplever de lokales hverdag på nært hold.

Åbningstider

Mandag - Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

9:00 - 16:00
9:00 - 15:00
Efter aftale
Efter aftale

Har du spørgsmål så ring endelig til os!

Intet fundet

Det ser ud til, at vi ikke kan finde det, du leder efter. Måske vil en søgning hjælpe.

Kontakt os

Skriv til os, hvis du har nogle spørgsmål eller har brug for flere informationer.

"(skal udfyldes)" indicates required fields