FERIE MED UDFLUGTER

Se destinationer
Hjem » Rejser med udflugter

Rejser med udflugter

Kan du lide at få masser af oplevelser og lære nyt, når du er afsted på ferie? Hos Hjerting Rejser tilbyder vi kulturrejser til blandt andet Sydspanien.

Vi er et lille rejsebureau, hvor vi brænder for at levere kulturrejser, der bidrager til oplevelser med f.eks. kunst, arkitektur, natur og lokal mad. Rejs trygt afsted med os på kulturrejser, hvor der er tænkt på det hele: Vi har sørget for ankomsten med transport fra lufthavnen til hotellet, som vi indlogerer os på. Du kan tage med på spændende udflugter sammen med en dansktalende rejseguide. På kulturrejser med Hjerting Rejser får du også tid på egen hånd, hvor du selv kan gå rundt og opleve stemningen i byen, nyde landskabet eller tage ud på dine egne udflugter. Vi vil sørge for, at du er klædt godt på, så du har kendskab til nærområdet og de muligheder der er.

Kulturrejser med dansk rejseguide, morgenmad, aftensmad, vand & vin samt transport

Kender du det, at det kan være helt stressende at skulle på ferie og holde styr på alle detaljerne – Så er kulturrejser med Hjerting Rejser et oplagt valg til din næste ferie.

Når du bestiller din kulturrejse hos Hjerting Rejser, er du sikker på en ferie med oplevelser uden stress eller forvirring. På vores udflugter er der søde, danske guider, der har stor kendskab til området og lokalbefolkningen. Så slipper du for at skulle researche for at finde ud af, hvilke seværdigheder du bare opleve på din kulturrejse. Og du undgår at skulle undersøge eksempelvis hvilke vingårde, der tilbyder vinsmagning eller et måltid.

Kan du ikke lade være med at researche lidt omkring oplevelser på vores kulturrejser? Så er du meget velkommen til at bruge tid på egen hånd til at tage ud og få endnu mere kulturrejse for pengene. Du bestemmer altså helt selv, om du bruger tiden uden planlagte udflugter med afslapning på hotelbalkonen i selskab med et glas lokal hvidvin, eller om du vil bruge tiden på sightseeing på egen hånd.

Åbningstider

Mandag - Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

9:00 - 16:00
9:00 - 15:00
Efter aftale
Efter aftale

Har du spørgsmål så ring endelig til os!

1: Andalusien
2: Murcia

Se destinationer her

Andalusien

Kulturrejser til Andalusien Hjerting Rejser tager dig med på kulturrejser til Andalusien. Hos Hjerting Rejser kalder vi det "ferie ...

Læs mere her

Murcia

Kulturrejser til Murcia m. Hjerting Rejser Hjerting Rejser tager dig med på kulturrejser til Murcia. Hos Hjerting Rejser kalder ...

Læs mere her

Kontakt os

Skriv til os, hvis du har nogle spørgsmål eller har brug for flere informationer.

"(skal udfyldes)" indicates required fields