Gadtronomiske rejser til Malta

Sliema & St. Julians

Langtidsrejser 21 & 28 nætter

Se hoteller
Hjem » LANGTIDSREJSER » Malta » Sliema og St. Julians

Langtidsrejse til Sliema & St. Julians

Sliema er indbegrebet af det moderne Malta. her findes, modsat Valetta, ikke mange historiske monumenter, men derimod Maltas største og bedste udvalg af butikker, restauranter og natteliv.

Sliema betyder egentlig fred på maltesisk og før i tiden var Sliema da også bare et roligt fiskerleje. I dag er Sliema, St. Julian’s og Paceville vokset sammen i et inferno af hoteller, restauranter og diskoteker og der er langt fra roligt længere. Selvom de 3 bydele er mere eller mindre vokset sammen, er der dog stadig en hvis opdeling. Sliema byder på mange hoteller og det største udvalg af butikker på Malta. St. Julian’s og især Spinola Bay er kendt som Maltas gastronomiske centrum, mens Paceville
er området hvor de mange diskoteker og natklubber ligger.

Hvis man vælger at have base i Sliema, får man en kombination af pulserende liv, fantastiske restauranter og rig mulighed for at udforske øen.
Sliema ligger lige overfor Valletta, kun adskilt af Marsamxett bugten. Det betyder også at man meget nemt og hurtigt har mulighed for at opleve Valletta og at busserne og færger/både til resten øen, er nemt tilgængelige. Til gengæld har området ikke nogle rigtig gode sandstrande, men der er dog stadig mulighed for at bade fra de flade klipper der er langt havet.

Hele vejen langs halvøen Sliema, løber den hyggelige havnepromenade og især om aftenen emmer promenaden af liv og folk i alle aldre hygger sig. Der er rig mulighed for langs promenaden, at nyde en drink eller måske prøve den dejlige maltesiske øl Cisk eller den bitter søde nationaldrik Kinnie, som er lavet på appelsin og krydderier.

I Spinola Bay ligger restauranterne side om side og der er mange rigtig gode. Der er – selvfølgelig fristes man til at sige – mange restauranter med fisk på programmet, og man kan finde mad inspireret af især det italienske og det græske køkken.

Er man på udkik efter den helt store shoppingtur, kan det anbefales at tage en tur til Bay Street Complex, der ligger ved St. George’s Bay i Paceville. Her finder man mere end 40 butikker og en lang række kendte mærke. Centeret har åbent alle ugens 7 dage fra 10-22.

Åbningstider

Mandag - Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

9:00 - 16:00
9:00 - 15:00
Efter aftale
Efter aftale

Har du spørgsmål så ring endelig til os!

1: Plaza Regency

Se hoteller her

Plaza Regency

Lejligheder m. havudsigt på promenaden i Sliema, alt indenfor gåafstand og fantastisk skøn udsigt.

Læs mere her

Kontakt os

Skriv til os, hvis du har nogle spørgsmål eller har brug for flere informationer.

"(skal udfyldes)" indicates required fields