Los Alcazares

Langtidsrejser 21 & 28 nætter

Se hoteller

Los Alcazares

Langtidsrejser 21 & 28 nætter

Se hoteller
Hjem » LANGTIDSREJSER » Costa Calida » Los Alcazares

Los Alcazares

Los Alcazares er fantastisk beliggende ved Mar Menor Søen. Los Alcazares byder på skønne gader og man bemærker tydeligt den mauriske arv, med store bygningsværker og farvede kakler.

Los Alcazares har en lang og flot promenade der løber langs Mar Menor søen. Den indbyder til lange gåture, hygge ved en af de mange restauranter eller en kop kaffe i solen. Der er god strand og mulighed for leje af liggevogne, så man kan nyde den flotte sø i solen og evt. med en god bog i hånden. Trænger man til en dukkert, så kan man bade i søen året rundt. Man kan også leje cykler og cykle langs Mar Menor Søen.

Skønne oplevelser på Los Alcazares

Vil man gerne ud at opleve lidt, så er der blot 15 min. kørsel til San Pedro del Pinatar – kendt for sine saltvandssøer, flamingoer og mudderbade. Det er også i San Pedro del Pinatar, at man har adgang til havet. Søger man lidt mere storby, så finder man Cartagena blot 30 minutter fra Los Alcazares og storbyen Murcia, blot 40 minutters kørsel fra Los Alzacares. Begge byer byder på enestående kulturoplevelser, skønne gader, masser af restauranter og begge bør opleves. Har man mod på mere, så kan man kører ned langs Costa Calida kysten og nyde mange skønne badebugter og hyggelige badebyer, der kommer som perler på en snor.

Uanset om man ønsker en ferie, hvor man blot vil være i nærområdet eller en ferie, hvor man skal være aktiv, eller en ferie fuld af oplevelser og kulturelle indslag – så er Los Alcazares et godt valg.

Åbningstider

Mandag - Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

9:00 - 16:00
9:00 - 15:00
Efter aftale
Efter aftale

Har du spørgsmål så ring endelig til os!

Intet fundet

Det ser ud til, at vi ikke kan finde det, du leder efter. Måske vil en søgning hjælpe.

Kontakt os

Skriv til os, hvis du har nogle spørgsmål eller har brug for flere informationer.

"(skal udfyldes)" indicates required fields