La Manga

Langtidsrejse 21 & 28 nætter

Se hoteller
Hjem » LANGTIDSREJSER » Costa Calida » La Manga

La Manga er en lang tange omgivet af vand og råder over 44 km strand. Det der gør La Manga til noget særligt er, at man på den ene side af tangen har Middelhavet og på den anden side Europas største saltvands sø Mar Menor. Saltindholdet er på 50% og vandet er omkring 5 C varmere her end vandet i Middelhavet. Søen er meget brugt til mudderbadning, der siges at have en helbredende virkning på hudlidelser og leddegigt.

La Manga har i årtier været et mekka for elskere af de hvide sandstrande med krystalklare vand. Vinterperioden i La Manga er ideel for dem der søger fred og ro med de nødvendige tjenster.

Området er et unikt sted for dem der søger luft, vand og god plads. Området er meget efterspurgt i sommermånederne, men herefter falder der totalt ro over området. Nogle synes det bliver kedeligt og andre elsker denne ro. Udover lange fordybende gåture, er området et godt udgangspunkt til udflugter. Vi kan anbefale Cartagena, Mucia eller charmerende Aguilas.

Hvis man søger lidt lokalt kan man tage på dagudflugt til den nærliggende fiskerby Cabo de Palos. Spis en Caldevo som er en fisk/risret ved havnefronten, gå en tur i det fredelige miljø eller ta´på søndagsmarked som Cabo de Palos er kendt for, hvor man finder alt.

Åbningstider

Mandag - Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

9:00 - 16:00
9:00 - 15:00
Efter aftale
Efter aftale

Har du spørgsmål så ring endelig til os!

Se hoteller her

Las Gaviotas

Få minutter fra stranden

Læs mere her

Poseidon La Manga

KUN for voksne - ved saltsøen Mar Menor & Middelhavet.

Læs mere her

Kontakt os

Skriv til os, hvis du har nogle spørgsmål eller har brug for flere informationer.

"(skal udfyldes)" indicates required fields