St. Pauls Bay

Rejs - 7 eller 14 nætter

Se hoteller
Hjem » UGEREJSER » Malta » St. Pauls Bay

Rejs til skønne Malta og bo dejligt ved St. Pauls Bay, der dækker over de 3 byer Bugibba, Qawra og San Pawl il-Bahar. Til sammen udgør de en af de mest populære feriedestinationer på Malta. Byerne ligger i forlængelse af hinanden og er alle tæt på vand, restauranter, indkøb samt busserne, der tager en hele Malta rundt.

Det var i St. Pauls Bay, at turismen for alvor begyndte at blomstre. Der findes af samme årsag masser af restauranter og barer. Især Bugibba
og Qawra er domineret af turisme, mens man i San Pawl il-Bahar stadig kan fornemme, at det tidligere har været et roligt fiskerleje. Udvalget af hoteller er stort og de findes derfor også i flere prisklasser. Det er ved St. Pauls Bay man finder en billig rejse til Malta.

Fra St. Pauls Bay har man gode muligheder for at udforske Malta, samt Comino og Gozo. Ingenting er for alvor langt væk, når man befinder sig på Malta, men alligevel er St. Pauls Bay ideelt uanset om man ønsker at opleve historiens vingesus, udforske de andre øer eller bare slikke sol på en sandstrand. Færgen til Comino og Gozo afgår fra Cirkewwa ca. 8 km fra St. Pauls Bay og 2 af de bedste og mest populære sandstrande – Mellieha Bay og Golden Bay – er begge kun en kort køretur væk.

St. Pauls Bay er et glimrende udgangspunkt for udflugter til alle egne af Malta. Kort sagt er St. Pauls Bay, Malta et godt udgangspunkt for billig og oplevelsesrig ferie til Malta.

Åbningstider

Mandag - Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

9:00 - 16:00
9:00 - 15:00
Efter aftale
Efter aftale

Har du spørgsmål så ring endelig til os!

Se hoteller her

Hotel Bella Vista

Vores bestseller - godt hotel til en skøn pris

Læs mere her

Dolmen Resort 

Lækkert hotel i Bugibba - direkte ud til promenaden.

Læs mere her

Kontakt os

Skriv til os, hvis du har nogle spørgsmål eller har brug for flere informationer.

"(skal udfyldes)" indicates required fields