Yaramar

Yaramar hotel er et 4 stjernet hotel Kun for Voksne. Yaramar ligger med udsigt over den berømte Los Boliches Strand i Fuengirola, hvor du kan nyde lange gåture på promenaden og få fornyet energien. Tiltrods for, at Yaramar ligger i den stille ende af Fuengirola, så er der masser af små restauranter, cafeer og strandbutikker udenfor døren. Denne beliggenhed sætter vores kunder stor pris på, da det giver mere ro om aftenen, men med alt man behøver. Samtidigt har man blot 1500 meter til centrum af fuengirola, hvor man finder de smalle gader pakket med restauranter, barer og de større shoppingbutikker.
Yaramar byder på havudsigt uanset om man kører elevator, er i hotellets restaurant eller ligger ved hotellets swimmingpool. Hotellet er meget populært, hvilket skyldes at de henvender sig til voksne. Dette giver en særlig atmosfære. Yaramar er herudover kendt for deres service og gode mad.

Værelser: Yaramar Hotel består af 242 værelser i stilren indretning og med udsigt til stranden. Opholdet er i dbl. værelse m. side havudsigt. Alle værelser har aircondition, tv, telefon, minibar, safetybox, badeværelse med hårtørrer, kaffe / te faciliteter og Wi-fi.

Faciliteter: 24 timers reception,, restaurant, bar, swimmingpool jacuzzi, fitness og skønhedssalon. Der er desuden mulighed for parkering samt leje af bil.