PlayaOlid

PlayaOlid byder på dejlige lejligheder i skøn atmosfære. Her er mulighed for en indholdsrig ferie. PlayaOlid er beliggende ved Costa Adeje med gåafstand til stranden. PlayaOlid er renoveret gennem de seneste år og fremstår pænt. Mange vender tilbage hertil grundet den hjemlige stemning. Fantastisk valg for dem der ønsker gåafstand til det hele og et godt produkt til en skarp pris. Et oplagt valg til en langtidsrejse, da man her får god plads og mange nætter til en rimelig pris.

Værelser: Playa Olid består af ca. 200 lejligheder fordelt over 5 etager. Alle lejligheder er lyst og moderne indrettet. Opholdet er i 2 værelses lejlighed med mindre køkkenniche, lille spiseplads, separat soveværelse samt badeværelse m. hårtørrer. Lejligheden er desuden med tv (mod betaling), telefon, safetybox (mod betaling) og balkon/terrasse. Der er mulighed for wifi i lejlighederne. Alle lejligheder er med balkon / terrasse.

Faciliteter: PlayaOlid byder på 24 timers reception, swimmingpools, restaurant, barer og tv-rum. Herudover er der mulighed for billard, bordtennis, dart samt leje af cykler. Gratis wifi på dele af hotellet.