Bajondillo

Bajondillo er unikt beliggende ved strandpromenaden i Torremolinos. Bajondillo er yderst populært og har mange stamgæster. Kunderne på Bajondillo nyder den skønne udsigt, den gode service og de velindrettede lejligheder med havudsigt. Området er kendt for sin store brede strand, de mange hyggelige restauranter og den lange strandpromenade. Når man bor på Bajondillo, har man alt dette lige udenfor døren. Samtidigt har man Torremolinos centrum indenfor gåafstand. På Bajondillo føler mig nemt hjemme f.eks. kan man nemt vaske tøj i hotellets møntvaskeri. Bajondillo tilbyder også danske tv-kanaler og synes man hovedpuden er for hård, så hjælper de med at finde en anden. Bajondillo har i 2019 / 2020 renoveret deres swimmingpool, nogle lejligheder og malet det meste af hotellet.

Værelser: Bajondillo består af 650 lejligheder. Ophold i 1 værelses lejlighed på ca. 33 kvm. Alle med soveplads og opholdsplads ud i et og alle med aircondition / varme, tv, telefon samt køkkenniche med kogeplader, køleskab og diverse service. Herudover er der badeværelse med hårtørrer. Alle lejligheder har terrasse med havudsigt samt gratis WIFI. Ved henvendelse til receptionen kan der vælges mellem forskellige typer hovedpuder samt ekstra topmadras.

Faciliteter: 24 timers reception, elevator, restaurant, bar, swimmingpool, frisør, læserum, tv-rum, solterrasse, solvogne, bordtennis samt internet. Hotellet har møntvask. I perioden maj – oktober betales for benyttelse af solvogne ved swimmingpoolen.