Langtidsrejser Fuerteventura 


Fuerteventura:
Vores nye rejsemål Fuerteventura er den næststørste af de Kanriske Øer. Øen er beliggende i det kanariske øhav i Atlanterhavet. Hovedstaden på øen er Puerto del Rosario.

Øen er med sine 1.660 kvadratkilometer - 3 x så stor som Bornholm og ca 5 x mindre end Sjælland og betegnes af mange som det smukkeste badeparadis i hele Europa. Dette grundet kombinationen af forudsiglig solskin, vidtstrakte sandstrande og et hav i blå og turkis nuancer der danner en forunderlig kontrast til øens nøgne røde "skelet".

Fuerteventura er det ideelle rejsemål for alle med trang til at dykke ned under vandoverfladen og udforske en havbund fyldt med sprækker, stenrev, huler, tunneller og klippeformationer. Det milde klima, klitterne og strandene, den fantastiske naturrigdom og de moderne hotelfaciliteter gør Fuerteventura til et privilegeret og spændende rejsemål.

En god måde at udforske øen på er at følge nogle af de mange vandrestier, som gennemskærer øen på kryds og tværs og fører frem til enestående naturområder som Tindaya-bjerget og Betancuria-parken, der er øens største naturområde.

Fuerteventuras lufthavn ligger fem kilometer fra Puerto del Rosario. Ligeledes er der regelmæssige færgeafgange fra havnen i Puerto del Rosario til andre øer.
 

Tilmeld jer vores nyhedsbrev og få de sidste nyheder på alle vore destinationer
Travelmarket Interactive
EmediateAd