Monarque Torreblanca

Hotel Monarque Toreblanca, Fuengirola, Spain
Hotel Monarque Toreblanca, Fuengirola, Spain
Dorado fish served on restaurant table
Hotel Monarque Toreblanca, Fuengirola, Spain

Turen inkluderer:

Fly Malaga direkte t/r

1 x dbl. værelse

Morgenmad

Aftensmad

Transport t/r hotellet

Hotel beskrivelse

Hotel Monarque Torreblanca er et populært hotel i Fuengirola. Det ligger på en skråning hvilket giver en fantastisk udsigt over byen og vandet. Monarque Torreblanca ligger i en smuk og velholdt have, hvor du kan nyde solen på deres liggestole og lige netop dette er meget værdsat af vores kunder. En kort gåtur væk på ca. 5 min ligger Las Gaviotas stranden samt Fuengirolas strandpromenade, hvor du kan gå langs stranden og nyde udsigten over det flotte hav. Omkring 100 meter væk fra hotel Monarque Torreblanca ligger Torreblanca togstation, hvilket giver dig gode muligheder for at besøge nærtliggende byer. Det kan f.eks. være, at du vil ind og opleve storbyen Malaga. På en kortere togtur vil du kunne komme ind til Fuengirola centrum, hvor du har mulighed for at gå i de smalle hyggelige gader der er pakket med restauranter, cafeer og butikker. Vil du nyde tiden på hotellet, så har Monarque Torreblanca masser af plads til afslapning, solbadning og der er god mulighed for nedkøling i deres swimmingpool.

Værelser: På Hotel Monarque Torreblanca finder du 184 værelser fordelt på 9 etager. Opholdet foregår på deres dbl. værelser. Værelserne er enkle, rumlige og lyse. Hvilket gør dem meget komfortable at være i. Der er en tilhørende balkon / terrasse og på størstedelen har man delvis havudsigt. Alle værelser indeholder safetybox (Mod betaling), tv, telefon, aircondition, minibar og et tilhørende badeværelse med bruser/badekar og hårtørrer.

Faciliteter: 24 timers reception, elevator, swimmingpool, bar, restaurant og cafe. Der er desuden mulighed for leje af bil, kuffertopbevaring, bookning af ture samt mulighed for parkering. Der er gratis wifi i fællesområderne.

Under opholdet, er det tilladt at bruge faciliteterne på søsterhotellet Monarque Fuengirola Park, der ligger ca. 300 meter væk. Her kan man f.eks. bruge deres indendørs swimmingpool.

Hotel fakta

Aftand til centrum: 3000 m

Afstand til stranden 300 m

Pool : Ja

Balkon/terrasse : Ja

Restaurant : Ja

Bar : Ja

Er gratis Wi-Fi inkluderet? : Ja

Hotel informationer:

C. Torreblanca del Sol, s/n, 29640 Fuengirola, Málaga, Spanien

+34 952 47 58 50
1: Monarque Torreblanca – Langtidsrejser

Åbningstider

Mandag - Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

9:00 - 16:00
9:00 - 15:00
Efter aftale
Efter aftale

Har du spørgsmål så ring endelig til os!

Afrejsedatoer

Alle vores priser er per person v. 2 personer

København

10-10-2024
14 nætter
Pris kr. 10.998,-

Billund