Langtidsrejser Tenerife 

 

OBS: Nu flyver vi direkte til Tenerife fra Kastrup, Billund & Aalborg - Vi er netop ved at opdaterer hjemmesiden. Skriv til os eller ring hvis du mangler datoer eller priser.

Vi laver langtidsrejser til Tenerife det meste af året. Forlæng og forkort efter ønske. Vi har hoteller og lejligheder i alle prisklasser. Vi lytter til dine ønsker og tilpasser rejsen dertil.

Efterspørgslen på Tenerife er stor. Vi finder hele tiden nye interessante områder og hoteller. Vi ønsker at inspirerer vores kunder samt give en ide om prisniveauet. Det skulle være muligt, at finde noget for enhver. Finder i ikke det i søger, så kontakt os og hør om det er muligt. Vi har et stort netværk, som gør det muligt at lave de fleste hoteller.

Vil man gerne på langtidsrejse til Tenerife skal man regne med det koste lidt ekstra i forhold til feks. Costa del Sol. Flyveturen er lidt længere, vejret et par gradere varmere. Derfor er vinterperioden højsæson på Tenerife, da alle vi solhungrende nordeuropæere valfarter til denne solrige ø. Udover den lidt højere pris på Tenerife er der også et begrænset antal pladser. De seneste år har efterspørgslen på de kanariske øer været enorm. Der bliver hurtigt udsolgt. Derfor anbefaler vi vores kunder, at booke tidligst muligt. På den måde kan vi opfylde flest mulige ønsker.

Tenerife bliver ofte kaldt for paradis øen og det er der en god grund til. Øen tilbyder et væld af oplevelser og dejligt vejr året rundt. Her er et stort udbud af hoteller fra standard til luksus. Her kan man selv vælge om man ønsker at bo i et af de stille områder eller om man ønsker at bo der hvor det hele sker. De fleste gæster foretrækker Sydtenerife, der er man for det meste sikker på godt vejr. Sydsiden får betydelig mindre nedbør, da de ligger i læ for passatvindens regn dannelse. Øens beliggenhed i Atlanterhavet påvirker klimaet så der er et behageligt klima året rundt. Nordpå er der mere frodigt, da der kommer en smule mere regn. Samtidigt er den nordlige del ikke nær så turistet og det er her man finder det oprindelige Tenerife. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag alle vores nyheder.

Travelmarket Interactive
EmediateAd