Costa del Sol 


Costa del Sol er vores største rejsemål uanset om vi snakker langtidsferie, kulturrejse eller en kortere rejse. Det betyder, at vi har et stort kendskab til området og alle hotellerne. Vi kan guide vores kunder og nemt finde det der opfylder deres ønsker. Vi ønsker at tilpasse vores rejser, så de passer til den enkelte kunde og ikke omvendt.

Costa del Sol byder på masser af sol, skøn natur, friske lokale produkter og masser af kultur indenfor korte afstande. Det er nemt at komme omkring med tog, bus eller taxi. Billeje ved Costa del Sol, kan vi også være behjælpelige med og det kan anbefales, da dette giver fri mulighed til, at opleve nogle af de største kulturskatte i området. Her kan blandt andet nævnes Granada m. Alhambra, Sevilla, Malaga, Cordoba, Ronda, Gibraltar m.m. Bevæger man sig en smule væk fra kysten og ind i landet, så finder man masser af små hyggelige landsbyer som f.eks Mijas og Frigiliana.

Lejer man ikke bil, så fortvivl ikke. Alle byerne ved Costa del Sol har hver deres, at byde på. Vi hjælper gerne med forslag ud fra hvad vores kunder vægter højest - er det f.eks. en lang flad promenade eller en klassisk hvid by med snoede gader eller en større by med masser af liv. Uanset hvad man søger, så findes det ved Costa del Sol.

Er der spørgsmål til rejsemålet eller fandt du ikke hvad du søgte, så skriv til os på e-mail: hjerting@hjertingrejser.dk eller ring til os på telefon 7022 6710

 
Marinas de Nerja
       
Lejligheder med mad - direkte på stranden i Nerja
Hotel Bahia Tropical
       
Eftertragtet hotel i Almunecar
Sol Principe
       
Flot hotel - Ved strandpromenaden i Torremolinos.
Best Siroco
       
4 stjernet hotel nær strand og marina
Pez Espada
       
Populært og direkte på strandpromenaden
Perla Marina
       
I skønne Nerja - direkte ud til stranden
El Puerto
       
Direkte ud til strandpromenaden - gratis WIFI
Hotel Bali
     
Nær stranden og marinaen - gratis wifi
Travelmarket Interactive
EmediateAd