Sun Beach

Turen inkluderer:

Fly Mallorca direkte t/r

1 x 2 værelses lejlighed

Transport t/r hotellet

Hotel beskrivelse

Sun Beach består af lejligheder. Sun Beach er fantastisk beliggende i Santa Ponsa. Her er der rig mulighed for at nyde friheden ved at bo i lejlighed, kombineret med komforten fra et hotel. Sun Beach har en rigtig god beliggenhed lige ved stranden, og området byder også på mulighed for at spille golf, tennis og squash. Ligeledes kan der nydes en lille forfriskning på en af de mange cafeer, barer eller restauranter omkring Sun Beach. Her har man alt udenfor døren og Sun Beach er et oplagt valg uanset om rejser på en kort rejse eller en langtidsrejse.

Værelser: Sun Beach består af lejligheder. Opholdet er i 2 værelses lejlighed på ca. 50 m2, der har aircondition, separat soveværelse, badeværelse m. hårrører, stue m. spiseplads, tv. og sofa samt køkkenniche m. mikroovn, kogeplader, el-kedel, køleskab og brødrister . Der er mulighed for wifi i lejligheden. Alle lejligheder er med balkon / terrasse.

Faciliteter: 24 timers reception, elevator, kaffehjørne, bar, swimmingpool og poolbar. Desuden er der mulighed for internet, fitness og parkering.

Hotel fakta

Aftand til centrum: 500 m

Afstand til stranden 100 m

Pool : Ja

Balkon/terrasse : Ja

Bar : Ja

Hotel informationer:

Carrer de Ramon de Montcada, 25, 07180 - Santa Ponsa - Calvià Mallorca - Illes Balears- Spanien

(+34) 971 69 55 36
1: Sun Beach – Ugerejse

Åbningstider

Mandag - Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

9:00 - 16:00
9:00 - 15:00
Efter aftale
Efter aftale

Har du spørgsmål så ring endelig til os!

Afrejsedatoer

Alle vores priser er per person v. 2 personer

Billund

Ålborg

Århus