Suitopia Sol y Mar

Turen inkluderer:

Fly Alicante direkte t/r

1 x 2 værelses suite m. stor terrasse og køkken

Transport t/r

Hotel beskrivelse

Suitopia Sol y Mar er et lækkert 4 stjernet hotel. Vi giver det 4+ for dette hotel er udover det sædvanlige og særligt lejlighederne er i en lækker kvalitet. Suitopia Sol y Mar er samtidigt skøn beliggende i den charmerende fiskerby Calpe. Beliggenheden for Suitopia Sol y Mar er også unik, for her bor man tæt på stranden og med kort gåafstand til den gamle bydel i Calpe. Suitopia Sol y Mar er helt sikkert for dem, der gerne vil betale ekstra , for at få det bedste. Herudover er det naturligvis for dem, der helst selv vil stå for maden og med mulighed for, selv at lave mad.

Værelser:  Ophold på Suitopia Sol y Mar er i 2 værelses lejlighed med stor terrasse og lækkert køkken. Lejligheden er ca. 75 m2 og har separat soveværelse med god skabsplads og tv, opholdsplads med tv. samt spiseplads og køkken, der har alt hvad man behøver. Der er også en lille skrivebordsplads og et dejligt stort badeværelse. Terrassen er kæmpe og på ca. 20 m2. og har havebord samt stole og liggevogne. Der er mulighed for tilkøb af havudsigt.

Faciliteter: 24 timers receptionen, elevator, swimmingpool, bar, restaurant, . Der er desuden mulighed for SPA, billard, bordtennis og billeje.

OBS: Rengøring af lejligheden er ikke inkluderet - man skal derfor selv sørge for, at køkkenet er rengjort ved afrejse. Herudover udleveres rene håndklæder og sengetøj 1 gang ugentligt, hvilket man selv skal skifte.

Hotel fakta

Aftand til centrum: 200 m

Afstand til stranden 200 m

Pool : Ja

Balkon/terrasse : Ja

Restaurant : Ja

Bar : Ja

Er gratis Wi-Fi inkluderet? : Ja

Hotel informationer:

Av. Europa, 2, 03710 Calp, Alicante, Spanien

(+34) 965 87 50 55
1: Suitopia Sol y Mar – Langtidsrejse

Åbningstider

Mandag - Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

9:00 - 16:00
9:00 - 15:00
Efter aftale
Efter aftale

Har du spørgsmål så ring endelig til os!

Afrejsedatoer

Alle vores priser er per person v. 2 personer

København