Singlerejse 60+ - Jul & Nytår Fuengirola

Turen inkluderer:

Fly Malaga direkte t/r

1 x dbl. værelse (til 1 person)

Morgenmad

Aftensmad inkl. 1/4 vand & 1/4 vin

Julemiddag inkl. julegave (d. 25. december)

Nytårsmiddag

4 udflugter med dansk guide iht. beskrivelse

Spisning i mindre grupper

Transport t/r hotellet

Hotel beskrivelse

Tilbring Jul og Nytår i selskab med andre singler 60+
Fejr jul & nytår med andre singler 60+ - Denne med ophold i Fuengirola, der er meget efterspurgt af vores kunder. En by med masser af liv, let adgang tog og bus og vigtigst af alt, så er byen flad som en pandekage.

Der er inkluderet 4 udflugter med dansk guide:

1. Gåtur i lokalområdet - Her får i indblik i det område hotellet ligger i. Der vil være gode fif og mulighed for, at spørge ind til området, spisesteder, oplevelser, transport muligheder m.m.

2. Julemarked Malaga - Turen går til Malaga efter aftensmaden. Her vil i opleve julehyggen i Malaga og se den fantastiske julebelysning.

3. Reservatauro Ronda inkl. tapas samt Setenil de las Bodegas - Vi kører imod Ronda og lidt udenfor Ronda, der stopper vi ved Reservatauro Ronda. Dette er et enestående sted og stykke natur. Naturen er beskyttet af UNESCO og stedet opbygget af en kendt tyrefægter Rafael Tejada. Vi kommer rundt og ser den flotte natur, oplever dyrelivet og får indblik i opdræt af tyre og Andalusiske heste samt kendskab til traditioner omkring tyrefægtning. Efterfølgende får vi tapas og sætte kursen mod Setenil de las Bodegas. I Setenil de las Bodegas vil guiden vise jer centrum og fortælle om denne helt unikke by, der har klippe som tag over gaderne. Inden vi sætter kursen mod hotellet, vil der være lidt tid på egen hånd.

4. Besøg på citrus farm inkl. Paella og drikkevarer - I Pizarra besøger vi Juanito´s citrusfarm. Her får vi historien om appelsiner, citroner, grapefrugter - ja, citrustræer generelt samt en lang række andre frugttræer. Turen er meget lærerigt og underholdende, da man altid får en god historie med hjem. Man mærker desuden den store passion stedet har for naturen og naturens frugt. Vi får naturligvis også lov til, at smage på nogle af de ting, der findes på denne skønne finca. Efter rundturen og lidt smagsprøver, så er vi ved at være sultne. Vi vil få serveret en skøn Paella. Til maden serveres der drikkevarer efter ønske.

Under hele opholdet bor i på Hotel Las Palmeras i Fuengirola. Hotellet ligger i et livligt område direkte ud til promenaden i Fuengirola. Her bor man super centralt med alt udenfor døren - promenaden, stranden, havnen og et væld af barer, restauranter samt indkøbsmuligheder. Hotellets swimmingpool er lukket om vinteren, men de har et stort område med liggevogne hvor man kan nyde solen.

Man skal være opmærksom på, at der bygges omkring Las Palmeras, der kan derfor forekomme støjgener.

Opholdet er i dobbeltværelse (til 1 person. Værelset er klassisk indrettet og har tv, telefon, aircondition / varme, safetybox (mod betaling) samt badeværelse med hårtørrer. Der er møbleret balkon / terrasse til værelset.

OBS: Guiden er kun tilstede på udflugterne.

Hotel fakta

Aftand til centrum: 300 m

Afstand til stranden 200 m

Balkon/terrasse : Ja

Restaurant : Ja

Bar : Ja

Hotel informationer:

C. Martínez Catena, 6 29640 Fuengirola

952 472 700
1: Singlerejse 60+ – Jul & Nytår Fuengirola

Åbningstider

Mandag - Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

9:00 - 16:00
9:00 - 15:00
Efter aftale
Efter aftale

Har du spørgsmål så ring endelig til os!

Afrejsedatoer

Alle vores priser er per person v. 1 person

København

Ålborg

Billund

Århus