Singlerejse 60+ Torremolinos - 14 nætter, januar 2025

Sol Principe restaurant udendørs
Gibraltar udsigt
Gibraltar aber
Sol Principe restaurant udendørs
Gibraltar udsigt
Gibraltar aber
Sol Principe restaurant udendørs
Gibraltar udsigt
Gibraltar aber

Turen inkluderer:

Fly Malaga direkte t/r

1 x dbl. værelse (til 1 person)

Morgenmad

Aftensmad inkl. vand og vin

3 udflugter m. dansk guide

Transport t/r hotellet

Hotel beskrivelse

Singlerejse 60+ i Torremolinos- Bo på 4 stjernet hotel i Torremolinos med andre singler - direkte ud til strandpromenaden.

Der er inkluderet 3 udflugter med dansk guide:

1. Gåtur i lokalområdet - Her får i indblik i den by i skal bo i. Der vil være gode fif og mulighed for, at spørge ind til byen, toget, bussen, spisesteder, oplevelser m.m.

2. Gibraltar - Denne tur går til den britiske halvø Gibraltar. Vi skal naturligvis på toppen af "the Rock" og nyde udsigten over Gibraltarstrædet og helt til Afrika, hvis vejret tillader det. Det er også her vi støder på de frække aber, der lever frit på toppen. Gibraltar er en unik oplevelse med masser af natur og spændende historie.

3. Malaga - Turen går til storbyen Malaga. En by der er i fremdrift og som har så meget skønt at byde på. Vi skal besøge Gibralfaro borgen og Alcazaba, der er et område man SKAL opleve. Her er skøn udsigt, unik historie og snoede stier - et fantastisk smukt sted. Herudover vil i blive introduceret for en af de ældste barer i Malaga, hvor der serveres sød vin, der er kendetegnet for Andalusien. Dem der har lyst, kan købe lidt at smage. Inden turen går hjemad, så skal vi også forbi det store skønne madmarked i Malaga. Her er stemningen i top og man kan købe de skønneste ting. Det er her man skal slå til, hvis man vil købe en skøn olivenolie, købe lidt friskskåret skinke, lækker frugt eller lign.

Under hele opholdet bor i på Hotel Sol Principe i Torremolinos. Sol Principe er et stort hotel med masser af skønne faciliteter f.eks. indendørs swimmingpool (Der er den pool der er opvarmet). Her er masser af muligheder for samvær med andre. Vil man gerne være aktiv, så er der mulighed for fitness, petanque, minigolf eller lejle af cykel. Beliggenheden er skøn - direkte ud til strandpromenaden og med masser af små butikker og restauranter udenfor døren. Der er ca. 250 meter til nærmeste busstop samt knap 1,5 km. til toget - man kan derfor nemt komme omkring, hvis man gerne vil ud at opleve lidt ekstra.

Sol Principe har 623 værelser fordelt på 10 etager. Opholdet er i dbl. værelse (til 1 person) og værelset er ca. 20m2. Værelset er lyst indrettet og har aircondition/varme, telefon, tv, minibar, safetyboks (mod betaling) og badeværelse med hårtørrer. Alle værelser har møbleret balkon/terrasse.

Der kan tilkøbes garanteret side havudsigt. Vi gør opmærksom på, at man kan være heldig, at få dette uden betaling og det kan være billigere, at opgraderer direkte på hotellet - MEN vil man være garanteret, så skal det bookes hjemmefra.

Guiden er kun tilstede på udflugterne.

Hotel fakta

Aftand til centrum: 1200 m

Afstand til stranden 100 m

Pool : Ja

Opvarmet pool : Ja

Balkon/terrasse : Ja

Restaurant : Ja

Bar : Ja

Er gratis Wi-Fi inkluderet? : Ja

Hotel informationer:

P.º del Colorado, 26, 29620 Torremolinos

+34 952 38 41 00
1: Singlerejse 60+ – Fuengirola 7 & 14 nætter – februar 2024

Åbningstider

Mandag - Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

9:00 - 16:00
9:00 - 15:00
Efter aftale
Efter aftale

Har du spørgsmål så ring endelig til os!

Afrejsedatoer

Alle vores priser er per person v. 1 person

København

Billund

Ålborg