Portobay Falesia

Turen inkluderer:

Fly direkte til Faro t/r

1 x dbl. værelse

Morgenmad

Aftensmad

Transport t/r hotellet

Hotel beskrivelse

Naturskønt hotel med fantastisk beliggenhed
Portobay Falesia er et roligt og afslappende hotel med god beliggenhed ud til Falesia stranden. Den storslående strand på 7 km kan nåes via en trætrappe fra hotellet. Poolen er omgivet af frodig have og smuk udsigt over strand og hav. Et skønt hotel med venligt og hjælpsomt personale. Gå ikke glip af de 4 unikke udsigtspunkter fra dette populære sted. Nyd en lækker middag i en af hotellets 2 restauranter, eller en kølig drink i baren. Der findes også et stort udvalg af shoppingmuligheder, barer, restauranter og underholdning i Albufeira kun 6 km fra Portobay Falesia. Af serværdigheder i området kan nævnes Golfbanen Pine Cliff og Medronheira-tårnet.

Værelser: Portobay Falesia består af 310 værelser fordelt på 5 etager. Dobbelt værelserne er på ca. 22 m2 med balkon/terrasse, badeværelse, hårtørrer og Rituals-badeprodukter. Aircondition / varme, safetybox (gebyr), minibarkaffe/the faciliteter og gratis wifi. Der er mulighed for opgradering til værelser med havudsigt.

Faciliteter: Reception, elevator, restaurant, bar, swimmingpool, indendørs pool, strand/poolhåndklæder, bibliotek, wifi. Der er mulighed for tennis, fitness, petanque, jacuzzi, dampbad og roomservice. Hotellet tilbyder også at hjælpe med at leje bil og der er mulighed for parkering ved hotellet. Desuden byder hotellet flere aftener på livemusik.

Hotel fakta

Aftand til centrum: 500 m

Afstand til stranden 200 m

Pool : Ja

Opvarmet pool : Ja

Balkon/terrasse : Ja

Restaurant : Ja

Bar : Ja

Er gratis Wi-Fi inkluderet? : Ja

Hotel informationer:

Quinta do Milharó, Olhos de Água, 8200-591 Albufeira

+351 289 007 700
1: Portobay Falesia – Langtidsrejse

Åbningstider

Mandag - Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

9:00 - 16:00
9:00 - 15:00
Efter aftale
Efter aftale

Har du spørgsmål så ring endelig til os!

Priser er på vej - kontakt os for nærmere information