OH Nice Caledonia

Turen inkluderer:

Fly Malaga direkte t/r

1 x juniorsuite

Morgenmad

Transport t/r hotellet

Hotel beskrivelse

OH Nice Caledonia er et flot hotel med omringet af golfbaner. Der er en skøn atmosfære på hotellet. En dejlig ro og en fornemmelse af plads. Vi anbefaler man har bil under opholdet, da der er 2,5 km. til stranden og 12 km. til Estepona centrum samt 12 km. til Puerto Banus. Dette er et fantastisk sted, hvis man søger ophold i rolige omgivelser og for dem der vil opleve Andalusien på egen hånd. Der er ca. 1,5 km. til supermarkedet og det er oplagt, at benytte de fantastiske spanske supermarkeder og selv lave aftensmad.

Værelser: Man bor i en god og rummelig juniorsuite af høj kvalitet og hyggeligt indrettet. Juniorsuiten har 2 sammenhængende værelser. Køkkenniche med kogeplader, mikroovn og køleskab. I forbindelse med køkkenet finder man spiseplads samt opholdsplads med sofa. Herudover er der soveværelse samt badeværelse med hårtørrer. Lejlighederne har desuden aircondition/varme, tv, telefon, safetybox (mod betaling). Juniorsuite er på ca. 65 m2 og alle med balkon. Der er gratis wi-fi i lejlighederne.

Faciliteter: 24-timers reception, elevator, swimmingpool, restaurant og bar. Der er mulighed for: vaskeriservice og cykeludlejning

Hotel fakta

Aftand til centrum: 12000 m

Afstand til stranden 2500 m

Pool : Ja

Opvarmet pool : Ja

Balkon/terrasse : Ja

Restaurant : Ja

Bar : Ja

Er gratis Wi-Fi inkluderet? : Ja

Hotel informationer:

Urbanización Bel Air Carretera Cadiz N340, km 166, C. Hinojo, S/N, 29680, Málaga, Spanien

(+34) 952 88 99 99
1: OH Nice Caledonia – Langtidsrejse

Åbningstider

Mandag - Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

9:00 - 16:00
9:00 - 15:00
Efter aftale
Efter aftale

Har du spørgsmål så ring endelig til os!

Priser er på vej - kontakt os for nærmere information