Occidental Fuengirola

Turen inkluderer:

Fly Malaga direkte t/r

1 x Superior værelse

Morgenmad

Aftensmad inkl. vand og vin

Transport t/r hotellet

Hotel beskrivelse

Occidental Fuengirola (tidligere Las Piramides) ligger med direkte udsigt til den flotte strandpromenade i Fuengirola. Når man bor på Occidental Fuengirola har man alt udenfor døren, strandpromenaden, små butikker, restauranter m.m. og med blot 700 meter til centrum så er alt indenfor gåafstand. Occidental består af 2 bygninger, og har derudover en have med en flot udsigt. Occidental er i 2018/2019 blevet totalt renoveret, og fremstår flot og indbydende. Vi har brugt Occidental i mange år inden renoveringen, hvor hotellet hed Las Piramides. Mange af vores kunder elsker dette sted og kommer igen år efter år. Særlig stor ros får Occidental for den gode service og deres flotte restaurant.

Værelser: Occidental Fuengirola består af 316 værelser, der fordeler sig over 2 bygninger på hver 10 etager. Værelserne er ca. 23 m2, og alle er renoveret i 2019. De har alle aircondition / varme, minibar, tv, telefon, safetybox (mod betaling), samt badeværelse med hårtører. Der er gratis wifi på værelserne, og alle har balkon/terrasse, de fleste med havudsigt.

Faciliteter: 24 timers reception, elevator, swimmingpool, Mindre swimmingpool (November - marts - 21 til 22 grader), bar, restaurant, bar, snack bar og fitness. Der er desuden mulighed for parkering, samt leje af bil og cykler.

Hotel fakta

Aftand til centrum: 600 m

Afstand til stranden 50 m

Pool : Ja

Opvarmet pool : Ja

Balkon/terrasse : Ja

Restaurant : Ja

Bar : Ja

Er gratis Wi-Fi inkluderet? : Ja

Hotel informationer:

C. Miguel Márquez, 43, 29640 Fuengirola

+34 952 47 06 00
1: Occidental Fuengirola – Ugerejser

Åbningstider

Mandag - Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

9:00 - 16:00
9:00 - 15:00
Efter aftale
Efter aftale

Har du spørgsmål så ring endelig til os!

Afrejsedatoer

Alle vores priser er per person v. 2 personer

København

Billund

Ålborg

Århus