Labranda Bronze Playa

Turen inkluderer:

Fly Gran Canaria direkte t/r

1 x dbl. deluxe værelse

Morgenmad

Aftensmad

Transport t/r hotellet

Hotel beskrivelse

Labrada Bronze Playa er et 4 stjernet hotel beliggende i gå afstand til Stranden (350m) i den populære ferieby Playa del Inglés. Labranda Bronze Playa tilbyder forskellige aktiviteter i løbet af en uge, men er man mere til afslapning, så kan solen nydes ved ferskvandspoolen eller i haven. Hotellet har også et spabad, der kan benyttes hele året. Hotellet er ideelt til den ivrige golfspiller, i en afstand af 5 km. ligger Maspalomas Golf. Vil man hellere ud og shoppe, så ligger Labranda Bronze Playa i kort afstand til indkøbscentrer, samt flere restauranter og barer. Et besøg der også er værd at udforske, er de naturskønne klitter der ligger i Maspalomas eller en gå tur på promenaden, der ligger helt ud til kanten med udsigt over Atlanterhavet.

Værelser: Hotel Labranda Bronze Playa består af 122 lyse og flotte værelser, der er indrettet med stilfulde møbler og to separate senge, der udover er der en sovesofa samt skrivebord med stol. Værelset er beliggende på 5 etage med god udsigt til land, pool eller med havudsigt. Opholdet er på dbl. på ca. 36m2. Der er mulig for at opgradere til bedre værelse med pool- eller havudsigt. Alle værelser har soveplads og er udstyret med aircondition, telefon, badeværelse med bruser og hårtørre samt balkon.

Faciliteter: Hotellet har 24 timers reception, restaurant, 2 barer, ferskvandspool, Poolhåndklæder (mod depositum). Herudover er der mulighed for fitness, bordtennis, billard (mod betaling) samt gratis wifi. Der findes spa & Wellness på søsterhotellet Labranda Marieta (mod betaling) samt Vaskeri og renseri (mod betaling).

Hotel fakta

Aftand til centrum: 1200 m

Afstand til stranden 350 m

Pool : Ja

Restaurant : Ja

Bar : Ja

Er gratis Wi-Fi inkluderet? : Ja

Hotel informationer:

C. San Cristobal de la Laguna 7,

(+34) 928 767 831
1: Labranda Bronze Playa – langtidsrejser

Åbningstider

Mandag - Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

9:00 - 16:00
9:00 - 15:00
Efter aftale
Efter aftale

Har du spørgsmål så ring endelig til os!

Afrejsedatoer

Alle vores priser er per person v. 2 personer

København

Ålborg